• تاریخ انتشار : 1402/10/27 - 16:21

اطلاعیه برگزاری ارزیابی تکمیلی دواطلبان استخدامی سال 1402

مدیریت توسعه سرمایه انسانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در اطلاعیه ای از انجام فرآیند ارزیابی‌ تکمیلی‌(حیطه‌ عمومی‌ وتخصصی‌) این‌ دانشگاه‌ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، مدیریت توسعه سرمایه انسانی دانشگاه ضمن‌ آرزوی‌ موفقیت‌ برای‌ داوطلبانی ‌که‌ در  فرایند بررسی‌ مدارک‌ و نتایج‌ اعلام‌ شده‌ سه‌ برابر ظرفیت‌ توسط‌ جهاد دانشگاهی‌، واجد شرایط‌ انجام‌ مرحله‌ ارزیابی‌ تکمیلی ‌شده‌ اند در این اطلاعیه اعلام کرد فرایند ارزیابی‌ تکمیلی‌(حیطه‌ عمومی‌ وتخصصی‌) این‌ دانشگاه‌ مطابق با جدول زمانبندی اعلام شده  انجام‌ می‌شود.

به داوطلبان‌ توصیه می شود حتما موارد مندرج‌ در این‌ آگاهی‌ را مطالعه‌ کنند.

براساس این اطلاعیه ارزیابی‌ تکمیلی‌ داوطلبان‌ استخدامی‌ 1402 در مرکز پزشکی‌ آموزشی و‌ درمانی‌ شهدای‌ تجریش‌ واقع در تهران‌، میدان‌ تجریش‌، بیمارستان شهدای تجریش، ساختمان‌ غدیر طبقه‌ یازدهم‌ انجام خواهد شد.

تذکرات مهم:

پذیرش‌ داوطلبان‌ واجد شرایط‌ فریند تکمیلی‌ در نوبت‌ صبح‌ ساعت 7 تا 7:30 و در نوبت عصر از ساعت 12 تا 12:30  شروع خواهد شد. داوطلبان‌  باید‌ در تاریخ‌ و ساعت‌ مقرر در محل‌ مربوطه‌( طبق‌ زمانبندی‌) حضور یابند. ورود داوطلبان‌ به‌ فرایند ارزیابی‌ تکمیلی‌ پس‌ از ساعت‌ تعیین‌ شده‌ مجاز نخواهد بود، لذا بدون‌ تاخیر در ساعت‌ مقرر در جلسه‌ حاضر شوند.

عدم‌ حضور در تاریخ‌ اعلام‌ شده‌ برای‌ ارزیابی‌ تکمیلی‌ به‌ مفهوم‌ انصراف‌ از ارزیابی‌ تلقی‌ شده و نمره‌ ارزیابی‌ فرد صفر در نظر گرفته‌ خواهد شد.(درصورت‌ عدم‌ مراجعه‌ داوطلبان‌ در تاریخ‌ و ساعت‌ مقرر امکان‌ انجام‌ ارزیابی‌ تکمیلی‌ در تاریخ‌ دیگری‌ مقدور نبوده‌ و داوطلب‌ از فرایند ارزیابی‌ حذف‌ خواهد شد).

اسامی‌ پذیرفته‌ شدگان‌ نهایی‌ پس‌ از انجام‌ ارزیابی‌ تکمیلی‌ توسط‌ جهاد دانشگاهی‌ اعلام‌ خواهد شد. بدیهی‌ است‌ انجام‌ فرایند پیشگفت‌ به‌ منزله‌ استخدام‌ نیست.

برای انجام‌ فرایند ارزیابی‌ تکمیلی‌ و احراز هویت‌ داوطلب‌ به‌ همراه‌ داشتن‌ کارت‌ ملی‌ الزامی است‌ در صورتی که‌ داوطلب‌ دارای‌ کارت‌ ملی‌ نباشد به‌ همراه‌ داشتن‌ شناسنامه‌ یا گواهینامه‌ رانندگی‌ الزامی‌ است.

مصاحبه‌ در دو حیطه‌"عمومی‌ و اختصاصی‌" انجام‌ می‌‌شود. بنابراین شرکت‌ داوطلبان‌  در هر دو مرحله‌ الزامی‌ است.

به‌ همراه‌ داشتن‌ هر گونه‌ وسیله‌ ارتباطی‌ در جلسه‌ ارزیابی‌ تکمیلی‌ مانند تلفن‌ همراه‌، هندزفری‌، ساعت‌ هوشمند و هر گونه‌ وسیله‌ الکترونیکی‌ اکیدا ممنوع‌ بوده‌ و مشاهده‌ آن‌ در جلسه‌ (حتی‌ درصورت‌ عدم‌ استفاده‌) به‌ منزله‌ تخلف‌ و تقلب‌ محسوب‌ می‌‌شود و از ادامه‌ فرآیند ارزیابی‌ و جذب‌ حذف‌ می‌‌شود

با توجه‌ به‌ طولانی‌ بودن‌ مدت‌ زمان‌ فرایند ارزیابی‌ تکمیلی‌ و احتمال‌ انتظار چند ساعته‌، لازم‌ است‌ داوطلبان‌ از قبل‌ پیش‌ بینی‌ های‌ لازم‌ را مد نظر داشته‌ باشند.

داوطلبانی‌ که‌ در مسابقات‌، رویدادها و جشنواره‌های‌ معتبر جهانی‌، ملی‌ و استانی‌ کسب‌ مقام‌ داشته‌اند  باید‌ اصل‌ گواهی‌ مربوطه‌ را در روز ارزیابی‌ تکمیلی‌ به‌ همراه‌ داشته‌ باشند. بدیهی‌ است‌ در صورت‌ عدم‌ ارایه‌ اصل‌ مدرک‌ در روز ارزیابی‌ یا ارایه‌ کپی‌ مدرک‌ امتیازی‌ به‌ داوطلبان‌ تعلق‌ نخواهد گرفت‌.

پیشنهاد می‌شود داوطلبان‌ حداقل‌ یک‌ روز قبل‌ نسبت‌ به‌ شناسایی‌ آدرس‌ مکان‌ ارزیابی‌ تکمیلی‌ اقدام‌ کنند تا در موعد مقرر بدون‌ تاخیر در جلسه‌ حضور یابند.

برای اطلاع از جدول زمان بندی اینجا کلیک کنید.

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.

اخبار مهم دیگر:

اعلام زمان ارزیابی تکمیلی شرکت کنندگان آزمون استخدامی 28 مهرماه
در اطلاعیه‌ای جدول زمان‌بندی ارزیابی تکمیلی (حیطه عمومی و تخصصی) معرفی شدگان مرحله اول سه برابر ظرفیت شرکت کننده در آزمون استخدامی28 مهرماه سال جاری، اعلام شد.