اخبار مهم دیگر
 برگزاری مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) در دانشگاه
جمعی از اعضای خانواده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور در هیئت محبان عباس، در محوطه ستاد دانشگاه به عزاداری برای حضرت اباعبدالله ‌الحسین (ع) پرداختند و حجت الاسلام دکتر علی خدیوی نماینده دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه مختصری از وقایع تلخ روز عاشورا را بیان کرد.
نماینده تام‌الاختیار معاونت آموزشی در آزمون بورد 1403 منصوب شد
نماینده تام‌الاختیار معاونت آموزشی در آزمون بورد 1403 منصوب شد
کسب رتبه برتر کشوری در حوزه فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل به دانشگاه
اخبار دانشگاه
در اولین همایش کشوری اعطا شد:
کسب رتبه برتر کشوری در حوزه فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل به دانشگاه
رتبه برتر کشوری در حوزه فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل، شیرخشک و غذاهای ویژه به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی تعلق گرفت.
تله گذاری پشه آئدس در پایانه مسافربری شرق تهران
اخبار دانشگاه
توسط مرکز بهداشت شرق تهران:
تله گذاری پشه آئدس در پایانه مسافربری شرق تهران
نقاطی که در پایانه مسافری پایتخت مستعد تکثیر پشه آئدس است، توسط تله‌گذاری شناسایی می‌شود.
صفر تا صد پخت یک نان کامل
نان به عنوان یکی از مهم‌ ترین مواد غذایی در جهان شناخته می‌ شود و در این ویدیو درباره ویژگی های یک نان سالم توضیح داده شده است.
اینفوگرافیک/همه چیز درباره تب دنگی
با نشانه‌های ابتلا و راههای پیشگیری از تب دنگی آشنا شوید
اختلال خواب در بارداری؛ از علل تا درمان
اختلال خواب در بارداری؛ از علل تا درمان
یک متخصص زنان ضمن تشریح علل اختلال در خواب در دوران بارداری گفت: این اختلال در افراد مختلف شدت و ضعف دارد، اما برخی افراد این موضوع را به عنوان اتفاق طبیعی در دوران بارداری می‌دانند و این مشکل را به پزشک گزارش نمی‌دهند.
آغاز کمپین آگاهی‌بخشی و پیشگیری از گرایش به کانابیس
دکتر زالی خبر داد
آغاز کمپین آگاهی‌بخشی و پیشگیری از گرایش به کانابیس
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به آثار مخرب "کانابیس" بر سلامت جسم و روان، از آغاز کمپین آگاهی‌بخشی و پیشگیری از گرایش به کانابیس خبر داد.
تحقق عدالت اجتماعی در سایه توانمندسازی مردم
رییس مرکز بهداشت شرق:
تحقق عدالت اجتماعی در سایه توانمندسازی مردم
رییس مرکز بهداشت شرق تحقق عدالت اجتماعی را در سایه توانمندسازی مردم منطقه عنوان کرد.
برگزاری دوره آموزشی کنترل بیماری‌های منتقله از پشه آئدس  در شرق تهران
برگزاری دوره آموزشی کنترل بیماری‌های منتقله از پشه آئدس در شرق تهران
رییس مرکز بهداشت شرق تهران در دوره آموزشی کنترل بیماری‌های منتقله از طریق پشه آئدس، مقابله با این پشه آئدس را نیازمند مشارکت همگانی عنوان کرد.
 7 توصیه‌ برای پیشگیری از تب دنگی
7 توصیه‌ برای پیشگیری از تب دنگی
دانشیار بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه تب ناگهانی شدید،تهوع و استفراغ، سردرد، کاهش اشتها، ضایعات پوستی و درد شکم را از مهمترین علائم اولیه تب دنگی عنوان کرد و بیان توصیه‌هایی برای پیشگیری از این بیماری پرداخت.
مفید‌ترین نوشیدنی‌ها برای مقابله با داغی تابستان
مفید‌ترین نوشیدنی‌ها برای مقابله با داغی تابستان
فصل گرما که فرا می‌رسد همه به دنبال نوشیدنی‌هایی برای کم کردن عطش خود هستند، اما می‌توان به جای نوشابه‌های پرضرر از نوشیدنی‌های خنک و مفید استفاده کرد.