• تاریخ انتشار : 1403/06/11 - 09:03

اعلام جزییات ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان فلوشیپ سال 1403

معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد ثبت‌نام پذیرفته‌ شدگان آزمون پذیرش دستیار فلوشیپ پزشکی 1403 در دو مرحله اینترنتی و حضوری از 11 تا 17 شهریور ماه انجام می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به نقل از معاونت آموزشی، ثبت نام اینترنتی پذیرفته شدگان آزمون مذکور از 11 تا 17 شهریورماه 1403 از طریق پایگاه الکترونیکی http://www.medical.sbmu.ac.ir  انجام می‌شود و  ثبت‌نام حضوری و ارایه مدارک لازم نیز از 17 تا 19 شهریورماه در محل دانشکده پزشکی انجام می‌شود.

پذیـرفته‌شدگان برای ثبت نام حضوری باید ضمن همراه داشتن مدارک مورد نیاز باید به نشانی تهران، ولنجک، بلوار دانشجو، خیابان کودکیار، دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مراجعه کنند.

براساس این اطلاعیه ثبت نام در بازه زمانی اعلام شده الزامی است.

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام:

تصویر شناسنامه( تمام صفحات)، کارت ملی، کارت پایان خدمت

تصویر گواهی اتمام تعهدات قانونی(ضریب کا) تا 31 شهریورماه 1403 و یا مجوز صادر شده از معاونت درمان یا مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت

موافقت نامه بدون قید وشرط از محل استخدام مبنی بر موافقت با ادامه تحصیل

تسویه صندوق رفاه مقطع تخصص (در صورت داشتن)

رونوشت حکم ماموریت آموزشی یا مرخصی بدون حقوق برای مستخدمان رسمی، پیمانی وزراتخانه ها، سازمانها و نهادها. (درصورت آماده نبودن در حین ارایه اصل مدارک تحویل داده شود)

مدرکی دال برداشتن دانشنامه تخصصی و فارغ التحصیلی در مقطع تخصصی رشته پیش نیاز

داشتن کارت پایان یا معافیت از خدمت نظام وظیفه یا معافیت تحصیلی برای آقایان الزامی است.

مهم : تحصیل و آموزش کلیه پذیرفته شدگان با پرداخت شهریه و میزان شهریه به صورت علی الحساب است که مابه التفاوت شهریه سال 1403 متعاقبا اعلام و اخذ می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر درخصوص شهریهاینجا کلیک کنید.