• تاریخ انتشار : 1402/12/20 - 14:16

اعلام زمان ثبت‌نام و برگزاری آزمون‌ سراسری‌ سال‌ ۱۴۰۳

زمان ثبت‌نام و برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ از سوی سازمان سنجش اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به ‌اطلاع‌ متقاضیان ثبت‌نام‌ و شرکت‌ در آزمون‌ سراسری‌ سال ۱۴۰۳ (نوبت دوم) برای‌ پذیرش در رشته‌های با آزمون در دوره‌های‌ روزانه، نوبت دوم (شبانه)، نیمه‌حضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و موسسات‌ آموزش‌ عالی، دانشگاه‌ پیام‌نور و موسسات‌ آموزش‌ عالی‌ غیرانتفاعی‌ و غیردولتی‌ و همچنین رشته‌های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی می‌رساند ثبت‌نام از روز سه‌شنبه هفتم فروردین ماه‌ ۱۴۰۳ تنها از طریق درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان به نشانی: www.sanjesh.org آغاز و در روز یکشنبه دوازدهم فروردین ماه‌ ۱۴۰۳ به پایان می‌رسد.

داوطلبان واجد شرایط می‌توانند در مهلت مقرر برای شرکت در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ (نوبت دوم) ثبت‌نام کنند؛ دفترچه راهنمای ثبت‌نام در این آزمون هم‌زمان با شروع ثبت‌نام از طریق درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان در دسترس خواهد بود.

زمان برگزاری آزمون برای داوطلبان در روزهای پنجشنبه و جمعه هفتم و هشتم تیر ماه‌ ۱۴۰۳ خواهد بود.

افرادی که متقاضی رشته‌های پذیرش صرفاً با سوابق تحصیلی (معدل) هستند نیز می‌توانند در تاریخ اعلام شده ثبت نام کنند. این داوطلبان لزومی ندارد که در جلسه آزمون روزهای پنجشنبه و جمعه هفتم و هشتم تیرماه 1403 حضور یابند.

کدخبرنگار: 7703م.ر