اخبار

  • تاریخ انتشار : 1403/08/29 - 15:26
  • بازدید : 61
  • تعداد بازدید : 51
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

امکان استعدادیابی مستمر در سایه جشنواره ملی ایثار

رییس اجرایی نشست داوری نهمین جشنواره ملی ایثار با بیان اینکه این جشنواره یک رقابت کاملا علمی است، گفت: استعدادیابی در سایه این جشنواره باید به یک فرآیند مستمر در دانشگاه تبدیل شود تا بتوان برای ارتقای علمی، آموزشی و پژوهشی دانشجویان برگزیده برنامه‌ریزی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی در نشست داوران نهمین جشنواره ملی ایثار در وزارت بهداشت اظهار کرد: جشنواره ملی ایثار نمادی از ایجاد یک فضای رقابتی پرنشاط و باطراوت برای افزایش انگیزه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های مختلف است.

 

وی با بیان اینکه بهترین مسیر برای حفظ حرمت و کرامت این دانشجویان در سطوح دانشگاهی تمسک به کارهای ایجابی و اثباتی است، افزود: یکی از نمونه‌های روشن این اقدامات تشویقی، ترغیبی و انگیزشی برگزاری انواع مختلف جشنواره‌هاست.

 

دکتر زالی با اشاره به ماهیت ملی جشنواره ملی ایثار، گفت: معیارهای مندرج در آیین نامه‌های مربوطه و فشردگی رقابت در این سطح جایگاه متفاوتی را برای این رویداد رقم می‌زند.

 

رییس دانشگاه با اشاره به چگونگی بازتوزیع وزن مولفه‌های مختلف امتیازدهی در آیین‌نامه جشنواره ملی ایثار گفت: برگزیدگان در این جشنواره به صرف ایثارگری انتخاب نمی‌شوند؛ این جشنواره یک تورنمنت کاملا علمی است.

 

جشنواره ملی ایثار؛ فرصتی برای استعدادیابی

وی تنوع مخاطبان بر اساس سطح فراگیری و مقطع تحصیلی را از دیگر ویژگی‌های جشنواره ملی ایثار در وزارت بهداشت عنوان کرد و گفت: جشنواره ملی ایثارگری باید عرصه‌ای برای کشف استعدادها باشد.

 

دکتر زالی یکی از زیرساخت‌های مناسب برای استعدادیابی دانشجویان شاهد و ایثارگر را جشنواره ملی ایثار دانست و گفت: دانشجویان برگزیده، استعدادهایی هستند که باید برای ارتقای علمی، آموزشی و پژوهشی آن‌ها برنامه‌ریزی کرد.

 

تقویت مسئولیت‌پذیری اجتماعی در سایه جشنواره ملی ایثار

رییس دانشگاه یکی دیگر از ویژگی‎های مطلوب این جشنواره را تقویت مسئولیت‌پذیری اجتماعی و ایجاد فرهنگ بالندگی اجتماعی برای دانشجویان شاهد و ایثارگر دانست و گفت: این مولفه‌ها در دانشجوی همیار دیده شده است و دانشجوی شاهد با آموزش منتورشیپی و دانشجوی همیار شدن، مسئولیت اجتماعی را یاد می‌گیرد.

 

دکتر زالی ادامه داد: در این جشنواره به دلیل تنوعی که وجود دارد، دانشجویان برگزیده در هر سطح به صورت هرمی به سطح دیگر ارتقا پیدا می‌کنند و در نهایت 24 دانشجو به وزارت بهداشت راه پیدا می‌کنند که در واقع دانشجویان برجسته علمی هستند که از میان دانشجویان شاهد و ایثارگر انتخاب شدند.

 

دکتر زالی گفت: در مجموع پرونده 289 نفر از 35 دانشگاه در این جشنواره با رعایت چارچوب‌های حرفه‌ای داروی، بررسی شد.

 

دکتر زالی تصریح کرد: برای اینکه این جشنواره دچار ایستایی نشود نباید به موارد مندرج در آیین نامه بسنده کرد و از ظرفیت‌ها و نوآوری‌های مدیریت‌های دانشجویان ایثارگر و شاهد در سراسر دانشگاه‌های علوم پزشکی و وزارت بهداشت هم می‌توان در این جشنواره استفاده کرد.

 

وی با تاکید بر اهمیت معیارهای تدوین شده برای جشنواره‌ها گفت: می‌توان با ظرفیت سازی جدید برنامه‌های متنوع و مبتکرانه‌ای طراحی کرد تا به طراوت و جذابیت جشنواره اضافه کند.

 

به گفته رییس دانشگاه، اگر میثاق مشترک همه مدیریت‌های ایثار و شاهد وزارت بهداشت این خلاقیت باشد، حتما محقق خواهد شد.

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار کرد: در دوران سخت کرونا که دانشجویان در فضای دانشگاه حضور نداشتند، برای حفظ نشاط دانشجویی، المپیاد ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر را در سطح کشوری به صورت مجازی برگزار کردیم.

 

وی با اشاره به استقبال دانشجویان از این اقدام نوآورانه و خلاقانه، افزود: برنامه‌ریزی برای این رویدادها در راستای رسالت عمومی و ایجاد یک برنامه رقابتی برای دانشجویان شاهد و ایثارگر می‌تواند موثر باشد.

 

دکتر زالی با اشاره به حمایت روانشناختی و ارتباط دفتر مشاوره دانشجویی با دانشجویان شاهد و ایثارگر همچون سایر دانشجویان، از همراهی معاون آموزشی دانشگاه و مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه نیز تقدیر کرد.

 

اجرای هشت برنامه ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر در سال جاری

دکتر رضا البرزی مدیر کل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت در این نشست ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب، شهدای دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم و امنیت و شهدای مدافع سلامت عنوان کرد: در سال جاری هشت برنامه کشوری ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار شده است.

 

وی با تاکید بر اینکه حمایت از دانشجو و قشر شاهد و ایثارگر باید شایسته و منطقی باشد، تصریح کرد: در حال حاضر طرح استاد مشاور تقویت، طرح همیار دانشجوی ابلاغ و اجرا، طرح معتمدین معین دانشجویی ابلاغ و طرح همیار خانواده و رابطین آموزشی نیز اجرایی شد.

 

دکتر البرزی با اشاره به برنامه‌های کشوری در سال جاری، افزود: جشنواره ملی ایثار به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و نشست کارشناسان رابطین به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شده است.

 

وی افزود: اولین جشنواره علمی و پژوهشی اساتید و دانشجویان شاهد و ایثارگر به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران اواخر آذرماه، نشست سالانه مدیران شاهد و ایثارگر به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و اختتامیه کشوری جشنواره برتر آموزشی فردا در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود.

 

وی تصریح کرد: هدف از برگزاری این برنامه‌ها معرفی دانشجویان شاهد و ایثارگر سرآمد در عرصه علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی است.

 

 

 

دکتر علی اصغر کرامتی‌نیا مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مدیر کلان منطقه 10 آمایشی نیز در این نشست گفت: جشنواره ملی ایثار توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران با همکاری وزارت بهداشت، وزارت علوم، وزارت آموزش و پرورش، دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه برگزار می‌شود.

 

وی ادامه داد: از مجموع 69 دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور، 289 پرونده از 35 دانشگاه ارسال شد که مورد ممیزی هیئت داوران قرار گرفت.

 

دکتر کرامتی نیا عنوان کرد: منتخبین جشنوراه ملی به عنوان دانشجویان استعداد درخشان معرفی می‌شوند.

 

عباسعلی رضایی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ نیز در این نشست ضمن گرامیداشت یاد همه افرادی که در مسیر تکامل اهداف جمهوری اسلامی، برای همه کنشگران این عرصه آرزوی توفیق کرد.

انتهای پیام/

کد خبرنگار: 7702 ی.ق

 

 

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 149370
کلید واژه