• تاریخ انتشار : 1403/01/04 - 09:21

بازدید معاون بهداشت دانشگاه ازمراکز بهداشتی تابعه

دکتر محمدرضا سهرابی معاون بهداشت دانشگاه از نحوه خدمت ‌رسانی در مراکز بهداشت شرق و شمال تهران و شبکه بهداشت و درمان شمیرانات بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت بهداشت،  دکتر سهرابی با حضور در واحدهای کشیک از جمله برنامه سلامت نوروی و ماه مبارک رمضان ضمن تبریک عید نوروز به همکاران از نزدیک در جریان روند فعالیت‌ آنها در تعطیلات نوروزی قرار گرفت.

معاون بهداشت دانشگاه در این بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت  لیلة القدر شرق تهران ، پایگاه سلامت دکتر حسابی شمیرانات و واحدهای منتخب ارایه خدمت در شمال تهران بازدید کرد.

دکتر سهرابی  در ادامه بازدید مذکور در واحد شبانه روزی مراقبت وپیشگیری از هاری  شمیرانات و واحد های غربالگری نوزادان حضور یافت و ضمن گفت و گو با  کارکنان و مراجعان بر روند ارایه خدمت در تعطیلات نوروزی نظارت کرد و از زحمات آنان و خدمات ارایه شده قدردانی کرد.

براساس این گزارش از ابتدای تعطیلات نوروزی تاکنون 219 نوزاد در 10 مرکز کشیک غربالگری نوزادان از نظر سه بیماری مهم هایپوتیروئیدی، فنیل کتونوری، G6PD و 53 بیماری متابولیک ارثی مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند.