• تاریخ انتشار : 1403/04/18 - 12:27

برنامه‌های ستاد محرم دانشگاه در دهه اول محرم اعلام شد

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، ویژه برنامه‌های ستاد محرم دانشگاه در دهه اول را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن محرم حسینی به محضر امام زمان(عج)، رهبر معظم انقلاب، مراجع عظام تقلید و همه شیعیان و دلدادگان حسینی بر ضرورت ترویج فرهنگ عاشورایی تاکید و ویژه برنامه‌های ستاد محرم دانشگاه را در دهه اول محرم  اعلام کرد.

بر اساس این گزارش، سه شنبه 19 تیرماه ویژه برنامه‌ای برای دانشجویان عراقی در دانشکده پزشکی دانشگاه به‌همراه غذای نذری و محلی دانشجویان عراقی محصل در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار خواهد شد.

همچنین شنبه همزمان با  23 تیرماه ساعت 10تا12 ویژه برنامه به زبان اردو مختص دانشجویان پاکستانی و هندوستانی در مسجدالنبی(ص) دانشگاه برگزار خواهد شد.

یکشنبه 24 تیرماه نیز ساعت 10تا12 مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) با دسته عزاداری در ستاد دانشگاه اجرا می‌شود.

قرائت دعای پرفیض زیارت عاشورا و مداحی و سخنرانی در دهه اول از ساعت 6.15 صبح در محوطه ستاد دانشگاه با سخنرانی حجت الاسلام قدیری، حجت الاسلام افشاری و حجت الاسلام دکتر علی خدیوی از دیگر برنامه‌های دانشگاه در ایام سوگواری اباعبدالله الحسین است.

همچنین برنامه‌های متنوع فرهنگی در ایام بزرگداشت سید و سالار شهیدان در تمام مراکز تابع و مراکز بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار خواهد شد.

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این اطلاعیه با هدف تعظیم شعائر دینی و ترویج فرهنگ عاشورایی، برگزاری پرشور محافل عزاداری سیدالشهدا(ع) را از سوی مجموعه بزرگ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خواستار شد.

کدخبرنگار:7701س.ق