بهورزان؛ نماد برجسته نظام سلامت کشور در مجامع بینالمللی
معاون بهداشت دانشگاه، تاسیس و گسترش خانههای بهداشت در مناطق روستایی و تربیت نیروهای بومی بهورز را از دستاوردهای ارزشمند کشور در تامین و توزیع عادلانه سلامت عنوان کرد.
![](/thumbnail/550-309_100/uploads/518/2024/Sep/07/behvarzan_crop.jpg)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت بهداشت، دکتر محمدرضا سهرابی ضمن گرامیداشت روز ملی بهورز این روز را فرصتی برای تکریم و بزرگداشت بهورزان عنوان کرد و از خدمات بهورزان تقدیر کرد.
وی با اشاره به ابعاد گسترده خدمات ارایه شده توسط بهورزان تصریح کرد: بهورزان به ارایه جامعترین خدمات سلامت در زمینه پیشگیری و تامین سلامت همه گروههای سنی میپردازند و میتوان آنان را نماد بارزی از شعار تقدم پیشگیری بر درمان دانست.
معاون بهداشت دانشگاه کاهش چشمگیر مرگ ومیر مادران وکودکان، افزایش پوشش ایمنسازی و کنترل بسیاری از بیماریهای واگیر، خدمات بهداشت محیط و سلامت کار را برخی از دستاوردهای ارزشمند نظام سلامت برشمرد.
وی افزود: بخش بزرگی از این توفیقات مرهون زحمات و تلاشهای بهورزان است و موجب شده بهورزان به عنوان نماد برجسته نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران در مجامع بینالمللی شناخته شوند.
دکتر محمدرضا سهرابی تاثیر خدمات بهورزان را محدود به جامعه روستایی ندانست و یادآور شد: تلاش بهورزان در دورافتادهترین روستاهای کشور علاوه بر تامین سلامت جمعیت ساکن در آن مناطق به تامین سلامت جامعه شهری نیز کمک میکند.
به گفته وی برای بیماری حد و مرزی متصور نیست و با گسترش یک بیماری، همه افراد جامعه در معرض خطر ابتلا قرار خواهند گرفت. همانطور که خدمات بی بدیل بهورزان در دوران همهگیری کرونا بار دیگر بر این حقیقت و اهمیت نقش و جایگاه بهورزان صحه گذاشت.
دکتر سهرابی در خاتمه ضمن تبریک روز بهورز از تلاش بهورزان و مربیان و دست اندرکاران آموزش بهورزی حوزه معاونت بهداشت در تحقق اهداف نظام سلامت قدردانی کرد.
براساس این گزارش در حال حاضر 187 بهورز در 117 خانه بهداشت تابعه دانشگاه، خدمات سلامت و مراقبت های اولیه بهداشتی را به جمعیت روستایی تحت پوشش دانشگاه ارایه می کنند و 48 فراگیر بهورزی نیز در مراکز آموزش بهورزی مشغول تحصیل هستند.
انتهای پیام/
کدخبرنگار: 7700 س.ع