• تاریخ انتشار : 1403/06/03 - 09:22

تبریک دکتر زالی در پی انتصاب دکتر ظفرقندی به عنوان وزیر بهداشت

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انتصاب دکتر محمدرضا ظفرقندی را به عنوان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تبریک گفت و رای اعتماد مجلس شورای اسلامی را به این مدیر توانمند موجب ارتقای نظام سلامت برشمرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، متن پیام دکتر علیرضا زالی به شرح زیر است:

"جناب آقای دکتر ظفرقندی وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

کسب رای اعتماد مجلس شورای اسلامی را به شما به عنوان سکاندار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تبریک می‌گویم.

قطعا حضور جنابعالی در راس نظام سلامت کشور با عنایت به تجارب ارزنده، نگاه کارآمد و آشنایی با ظرفیت‌ها و دغدغه‌های نظام سلامت، موجب پویایی، بالندگی و ارتقای سطح سلامت کشور می‌شود.

امید است که با همت والای حضرتعالی و با به‌کارگیری نیروهای متعهد و متخصص زمینه تحول و ارتقای نظام سلامت کشور فراهم شود.

ضمن اعلام آمادگی خانواده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای تحقق اهداف بلند نظام سلامت، تداوم توفیقات جنابعالی و سایر عزیزان را در کابینه دولت وفاق ملی از خداوند منان مسئلت دارم.

دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی"

کدخبرنگار: ۷۷۰۳م.ر
کلید واژه