• تاریخ انتشار : 1403/07/08 - 15:12

تجمع خانواده دانشگاه برای محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی

خانواده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تجمع مقابل مسجدالنبی(ص)، در پی شهادت رهبر شجاع و مجاهد جنبش حزب الله لبنان شهید سید حسن نصرالله، همدردی خود را با مردم لبنان و فلسطین ابراز و جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در پی شهادت سید حسن نصرالله و به منظور همدردی با مردم لبنان و فلسطین، اساتید، دانشجویان، کارکنان و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مقابل مسجدالنبی(ص) تجمع کردند.

در این مراسم دانشجویان با حضور در صحن دانشگاه، در واکنش به اتفاقات اخیر لبنان و جبهه مقاومت، حماسه‌سرایی کردند و شعار سردادند.

همچنین بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان و اقدام بزدلانه این رژیم در به شهادت رساندن سید مقاومت، شهید سیدحسن نصرالله و مردم مظلوم لبنان قرائت شد.

پس از اقامه نماز، جمعی از مسئولان دانشگاهی نیز در سخنان خود ضمن ابراز همدردی با مردم لبنان و فلسطین، این جنایات را محکوم و بر فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر ترویج مکتب ایثار و شهادت تاکید کردند.

کلید واژه