• تاریخ انتشار : 1403/06/11 - 09:02

تقدیر دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی از جشنواره شعر قصه عشاق دانشگاه

دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی از زحمات دست اندرکاران برگزاری جشنواره شعر قصه عشاق در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی با ارسال نامه‌ای از تلاش‌های دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه، دکتر ناصر پروانی دبیر جشنواره و دست اندرکاران برگزاری جشنواره شعر قصه عشاق تقدیر کرد.

وی در نامه مذکور با اشاره به این که جشنواره بین المللی شعر قصه عشاق، رویدادی ارزشمند در راستای ترویج و گسترش زبان و ادبیات فارسی و فرهنگ غنی ایران اسلامی است، خواستار ترویج آن در جامعه فرهنگی کشور شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه نخستین جشنواره شعر قصه عشاق دانشگاه به ریاست دکتر علیرضا زالی و دبیری دکتر ناصر پروانی با استقبال فراوان اهل قلم و دانشجویان خردادماه 1402 در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد و دومین دوره این جشنواره نیز در پاییز 1403 برگزار می‌شود.