• تاریخ انتشار : 1403/07/03 - 08:26

جزییات ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی

معاونت آموزشی دانشگاه در اطلاعیه‌ای جزییات ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی سال 1403 را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت آموزشی، ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع دکتری حرفه ای فیزیوتراپی سال 1403 در دو نوبت حضوری و اینترنتی صورت می پذیرد.

براساس این اطلاعیه ثبت‌نام غیرحضوری (اینترنتی) پذیرفته شدگان از ساعت 10 صبح امروز سه شنبه سوم مهرماه  1403 آغاز می‌شود و تا فردا چهارشنبه چهارم مهرماه 1403 ادامه دارد .

پذیرفته شدگان می‌توانند با مراجعه به سامانه جامع آموزشی هم‌آوا به نشانی https://medical.sbmu.ac.ir   ثبت نام اینترنتی خود را انجام دهند.

ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان نیز هفتم و هشتم مهرماه 1403 از ساعت 8 صبح تا ساعت 14:30در محل دانشکده توانبخشی انجام می‌شود.

ثبت‌نام در بازه زمانی اعلام شده الزامی است و شروع دوره منوط به ثبت نام اینترنتی و ثبت نام حضوری است.

برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.