• تاریخ انتشار : 1402/10/12 - 11:10
از سوی وزیر بهداشت صورت گرفت:

دبیر اجرایی اولین همایش بین‌المللی پوشش همگانی سلامت منصوب شد

دکترعلیرضا زالی طی حکمی از سوی وزیربهداشت، درمان وآموزش پزشکی به عنوان دبیر اجرایی اولین همایش بین‌المللی پوشش همگانی سلامت با برنامه سلامت خانوده و نظام ارجاع الکترونیک منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، درمتن انتصاب دکتر زالی آمده است:

جناب آقای دکترعلیرضا زالی

رییس محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهیدبهشتی

با سلام و احترام؛

نظر به تعهد دانش و شایستگی جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان "دبیر اجرایی اولین همایش بین‌المللی پوشش همگانی سلامت با برنامه سلامت خانوده و نظام ارجاع الکترونیک" منصوب می‌شوید.

امید است با بهره‌گیری از تجارب صاحبنظران و اندیشمندان و همچنین جلب مشارکت سازمان‌ها و نهادهای مرتبط با حوزه سلامت خانواده و نظام ارجاع، شاهد برپایی باشکوه این همایش و استفاده از دستاوردهای ارزنده آن باشیم.

توفیق روزافزون شما را از خداوند منان در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی مسئلت می‌نمایم.

دکتر بهرام عین‌الهی

کدخبرنگار:7701س.ق

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.