• تاریخ انتشار : 1403/02/10 - 11:09
به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد

دومین نشست مدیران شعب دانشگاهی مفدای مناطق 10 گانه آمایشی

دومین نشست از سلسله نشست‌های مدیران شعب دانشگاهی مفدا در مناطق 10 گانه آمایشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت دانشجویی و فرهنگی، این نشست با حضور رضا رخسایی مشاور معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و مدیران مفدا در دانشگاه‌های استان تهران به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد.

در ابتدای این نشست مدیر مفدای وزارت بهداشت متبوع ضمن بیان سخنانی از زحمات و مشارکت حداکثری مدیران مفدا تقدیر کرد.

وی ایجاد فضای همکاری برای دانشجویان فعال به ویژه تشکل‌های دانشجویی را لازم برشمرد و خواستار تداوم این نشست‌های هم اندیشی، کار گروهی و هدف گذاری مشترک میان مدیران مفدا شد.

وی در ادامه به مدیران مفدای دانشگاه‌های علوم پزشکی استان تهران توصیه کرد از پتانسیل دانشجویان توانمند در تحلیل مسایل روز و دغدغه‌های دانشجویی بهره بگیرند.

مدیر مفدای وزارت بهداشت همچنین بر ایجاد پوشه بی واسطه با مسئولان در وب سایتها و ضرورت مشارکت هر چه گسترده تر همکاران در زمینه جوانی جمعیت تاکید کرد.

در ادامه این نشست وب سایت مفدای هر دانشگاه به صورت جداگانه مورد بررسی قرار گرفت و حاضران به بحث و تبادل نظر پرداختند.