اخبار

  • تاریخ انتشار : 1403/10/19 - 17:31
  • بازدید : 270
  • تعداد بازدید : 241
  • زمان مطالعه : 11 دقیقه

رتبه علمی 15 تن از اعضای هیئت علمی دانشگاه ارتقا یافت

رتبه علمی 15 تن از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ارتقا یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در سیصد و سی و ششمین جلسه هیئت ممیزه که 18 دی ماه با حضور دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه و سایر اعضا برگزار شد، با ارتقا به استادی دکتر فاطمه گشادرو از دانشکده پیراپزشکی، دکتر حسن نیک‌نژاد و دکتر نوید سعادت دامغانی از دانشکده پزشکی، دکتر رضا سعیدی از دانشکده بهداشت، دکتر هدیه ریاضی از دانشکده پرستاری و مامایی و دکتر مینو خلخالی زاویه از دانشکده توانبخشی موافقت شد.

 

همچنین در این جلسه با ارتقا به دانشیاری دکتر مجتبی انصاری و دکتر مهدی تبرائی از دانشکده پزشکی، ارتقا به دانشیاری و تبدیل وضعیت به رسمی آزمایشی دکتر علی اکبر مهدوی اناری، دکتر فرانه فرساد، دکتر امیررضا ویسی، دکتر فاطمه امیدی، دکتر سیدحسین آقامیری از دانشکده پزشکی، دکتر امین باقری از دانشکده بهداشت و دکتر سیده نرجس موسوی زاده از دانشکده پرستاری و مامایی موافقت شد.

 

گزیده‌ای از سوابق اساتید ارتقا یافته به شرح زیر است:

دکتر هدیه ریاضی که تا کنون به عنوان دانشیار در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی فعالیت کرده است، دارای دکترای تخصصی سلامت باروری از دانشکده پزشکی دانشگاه تربیت مدرس و عضو هیئت علمی گروه مامایی و بهداشت باروری است.

 

 

 در کارنامه علمی دکتر ریاضی کسب رتبه اول در مقطع دکترا و معرفی به عنوان دانشجوی استعداد درخشان، چاپ مقالات متعدد، تالیف چند کتاب، داوری مقالات و پایان نامه‌ها، انجام طرح‌های پژوهشی و استاد راهنما و مشاور پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکترا مشاهده می‌شود.

 

از سوابق اجرایی دکتر ریاضی می‌توان به مدیریت گروه مامایی، عضو هیئت ممتحنه و ارزشیابی رشته مامایی، عضو هیئت انتظامی سازمان نظام پزشکی، عضویت در EDO، عضو شورای مرکز تحقیقات مامایی و بهداشت باروری دانشگاه، عضو کمیته تخصصی و شورای پژوهشی گروه مامایی و بهداشت باروری، عضو کمیته منتخب اساتید مشاور، استاد مشاور تحصیلی دانشجویان، معاون سردبیر مجله Advances in Nursing & Midwifery ، عضو هیئت تحریریه چند ژورنال و عضو فرهنگستان علوم پزشکی اشاره کرد.

 

دکتر فاطمه گشادرو که تا کنون به عنوان دانشیار در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی فعالیت کرده است، مدرک کارشناسی ارشد زیست‌شناسی خود را از دانشگاه الزهرا، ارشد فیزیولوژی انسانی را از دانشگاه تربیت مدرس و دکترای Ph.D فیزیولوژی را از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی دریافت کرده است.

 

 

سابقه تدریس در دروس فیزیولوژی عمومی، تخصصی و پیشرفته در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد،  Ph.D و دکترای حرفه‌ای، ارایه مقالات متعدد در کنگره‌های مختلف فیزیولوژی، فارماکولوژی و علوم اعصاب، راه‌اندازی آزمایشگاههای تحقیقاتی الکترو فیزیولوژی، یادگیری و حافظه، تربیت دانشجویان ارشد و دکترای به عنوان استاد راهنما و مشاور از مهم‌ترین سوابق علمی وی است.

 

از مهم‌ترین سوابق اجرایی وی می‌توان به مدیر بخش فیزیولوژی و بیولوژی، مدیرگروه علوم پایه، سرپرست آموزشی دانشجویان دکترای، عضو EDO، عضو کارگروه اعتبار سنجی و عضو شورای آموزشی و پژوهشی گروه فیزیولوژی دانشکده پزشکی اشاره کرد.

 

دکتر مهدی تبرائی که تا کنون با رتبه علمی استادیار در دانشگاه فعالیت کرده است، دارای مدرک فوق تخصص خون و آنکولوژی بالغین از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی است.

 

 

وی فعالیت به عنوان دبیر اجرایی و علمی چندین کنگره داخلی، راهنما و مشاور پایان نامه‌های دستیاری و تخصص و فوق تخصص پزشکان عمومی را در سوابق اجرایی خود دارد.

 

فعالیت به عنوان معاون آموزشی بخش خون و آنکولوژی بیمارستان آیت‌الله طالقانی، پرسپتور ارشد بخش خون از سال 1386 تا کنون، عضو کمیسیون ماده 20 وزارتخانه و مسئول بخش شیمی درمانی سرپایی بیمارستان آیت‌الله طالقانی در از جمله سوابق اجرایی وی است.

 

دکتر رضا سعیدی که تا کنون با رتبه علمی دانشیار در دانشگاه فعالیت کرده است، دارای مدرک کارشناسی مهندسی بهداشت محیط از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط و دکترای مهندسی بهداشت  محیط خود را از دانشگاه علوم پزشکی تهران دریافت کرده است.

 

 

از مهمترین سوابق علمی وی می‌توان به فعالیت به عنوان عضو وابسته فرهنگستان علوم پزشکی، برگزیده جشنواره پژوهشی ابوریحان به عنوان پژوهشگر برتر علوم پایه در سال 1400، برگزیده فدراسیون سرآمدان علمی ایران (معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری) در سال‌های 1399 و 1400 اشاره کرد.

 

مدیریت گروه آموزشی سلامت، ایمنی و محیط زیست از سال 1401، فعالیت به عنوان معاون تحقیقات و فناوری پژوهشکده علوم بهداشتی و محیط زیست از سال 1402، مدیریت امور پژوهشی دانشکده بهداشت و ایمنی از سال 1400، عضویت در هیئت تحریریه مجله سلامت و محیط زیست از دیگر سوابق علمی و اجرایی دکتر سعیدی است.

 

دکتر سید علی اکبر مهدوی اناری که تا کنون با رتبه استادیار در دانشگاه فعالیت کرده است، دارای مدرک پزشکی عمومی، تخصص رادیولوژی و فلوشیپ اینترونشنال رادیولوژی از دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

 

 

از مهمترین سوابق علمی وی می‌توان به کسب رتبه اول بورد تخصصی رادیولوژی در سال 1391، عضویت در هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران از سال 1391 تا 1395 و عضویت در هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از سال 1397 تا کنون اشاره کرد.

 

وی چاپ 34 مقاله با H-Index  11 و همچنین فعالیت به عنوان مسئول فنی بخش آنژیوگرافی پریفرال بیمارستان امام حسین (ع) را نیز در کارنامه دارد.

 

دکتر امین باقری که تا کنون با رتبه علمی استادیار در دانشگاه خدمت کرده است، دارای مدرک دکتری تخصصی مهندسی بهداشت محیط از دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

 

 

عضویت در هیئت علمی مرکز تحقیقات کنترل عوامل زیان آور محیط و کار پژوهشکده علوم بهداشتی و محیط زیست، تدریس دروس مختلف رشته‌های بهداشت محیط و HSE نظیر تصفیه آب و ارزیابی اثرات محیط زیست در کارنامه علمی وی به چشم می‌خورد.

 

مدیریت امور فناوری دانشکده به مدت دو سال، معاونت پشتیبانی دانشکده به مدت چهار سال، عضویت در شورای آموزشی پژوهشی و شورای فرهنگی دانشکده بهداشت و ایمنی و عضویت در هیئت موسس و شورای مرکز رشد علوم بهداشتی دانشگاه از دیگر سوابق علمی و اجرایی دکتر باقری است.

 

دکتر مینو خلخالی زاویه که تا کنون با رتبه علمی دانشیار در دانشگاه خدمت کرده است، مدرک کارشناسی فیزیوتراپی خود را از دانشگاه علوم پزشکی تهران و کارشناسی ارشد و دکتری فیزیوتراپی را از دانشگاه تربیت مدرس دریافت کرده است.

 

 

وی سابقه تدریس در دوره‎های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، حدود سی سال آموزش بالینی در بیمارستان مفید، سابقه راهنمایی پایان‌نامه‌های تخصصی دانشجویان دوره‌های مختلف و ارایه ارایه نتایج تحقیقات علمی در کنفرانس‌های علمی داخل و خارج از کشور و چاپ مقالات علمی در نشریات تخصصی معتبر داخلی و خارجی را در کارنامه دارد.

 

همچنین از سوابق اجرایی وی می‌توان به چند دوره مدیریت گروه فیزیوتراپی و دو سال و نیم ریاست دانشکده توانبخشی اشاره کرد.

 

دکتر نوید سعادت دامغانی که تا کنون با رتبه علمی دانشیار در دانشگاه فعالیت کرده است، دارای مدرک پزشکی عمومی و تخصص بیماری‌های داخلی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و فوق تخصص غدد درون‌ریز از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

 

 

مشارکت در نگارش مقالات پژوهشی، آموزشی و پایان نامه‎های پزشکی عمومی تخصصی و فوق تخصصی از جمله فعالیت‌های علمی دکتر سعادت دامغانی است.

 

همچنین در سوابق اجرایی وی فعالیت به معاون آموزشی بیمارستان طالقانی، معاون درمان و معاون آموزش بخش غدد و مسئول کمیته کتابخانه پژوهشکده غدد به چشم می‌خورد.

 

دکتر سید حسین آقامیری که تا کنون با رتبه علمی استادیار در دانشگاه فعالیت کرده است، دارای دکتری پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تهران، تخصص نورولوژی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و فلوشیپ تصویر برداری مداخله‌ای اعصاب از دانشگاه زوریخ است.

 

 

ارایه مقالات علمی به ویژه در زمینه نورواینترونشن، داوری مقالات، راه‌اندازی نورواینترونشن بیمارستان امام حسین(ع)، ریاست بخش آنژیوگرافی و اینترونشن مغزی بیمارستان امام حسین(ع)، عضویت در هیئت مدیره انجمن سکته مغزی ایران، عضویت در کمیته مشورتی سکته مغزی وزارت بهداشت، عضویت در شورای پزشکی دانشکده پزشکی، عضویت در کمیته مورتالیتی بیمارستان امام حسین(ع) و دبیری کنگره سکته مغزی در سوابق علمی و اجرایی دکتر آقامیری به چشم می‌خورد.

 

دکتر فاطمه امیدی که تا کنون با مرتبه علمی استادیار در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی فعالیت کرده است، دارای مدرک پزشکی عمومی و تخصص قلب و عروق از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و فلوشیپ اکوکاردیوگرافی از دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

 

 

تالیف کتاب در زمینه نارسایی قلب و عروق با کارکرد حفظ شده، چاپ 36 مقاله علمی در ژورنال‌های داخلی و خارجی و کسب رتبه برتر بورد تخصص و رتبه فلوشیپ اکوکاردیوگرافی از سوابق علمی دکتر امیدی است.

 

مسئولیت آموزش انترنی، عضویت در کمیته اورژانس، کمیته اخلاق، عضویت در شورای پژوهشی و مرکز تحقیقات بیمارستان امام حسین(ع) در سوابق اجرایی وی به چشم می‌خورد.

 

دکتر امیررضا ویسی که تا کنون با رتبه استادیار در دانشگاه خدمت کرده است، مدرک پزشکی عمومی خود را از دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، تخصص چشم‌پزشکی را از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران و فلوشیپ استرابیسم را از دانشگاه علوم پزشکی تهران کسب کرده است.

 

 

ارایه 32 مقاله علمی در حوزه چشم پزشکی، عضویت در هیئت بورد چشم‌پزشکی از سال 1401، فعالیت به عنوان معاون آموزشی بخش چشم بیمارستان لبافی‌نژاد، فعالیت به عنوان منتور آموزشی گروه چشم و فعالیت به عنوان مسئول کلینیک چشم شهید لبافی‌نژاد در سوابق علمی و اجرایی وی به چشم می‌خورد.

 

دکتر سیده نرجس موسوی‌زاده که تا کنون با رتبه استادیار در دانشگاه فعالیت کرده است، دارای مدرک کارشناسی پرستاری از دانشگاه علوم پزشکی ایران و کارشناسی ارشد پرستاری از دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارشناسی ارشد آموزش پزشکی و دکتری تخصصی پرستاری از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

 

 

از جمله سوابق علمی وی می‌توان به عضویت در بنیاد ملی نخبگان، انتشار مقالات متعدد در راستای حوزه کاری، تالیف کتب راهنمای مراقبت روانی، فعالیت علمی، بالینی و پژوهشی در حوزه روانپرستاری و برگزاری وبینارهای متعدد در سطح کشور در راستای توسعه پژوهش‌های دانشجویی اشاره کرد.

 

همچنین فعالیت به عنوان سوپروایزر بالینی در بیمارستان لولاگر، فعالیت به عنوان سوپروایزر آموزشی در بیمارستان رسول اکرم (ص)، فعالیت به عنوان سوپروایزر کنترل عفونت در بیمارستان اقبال، عضویت در شورای پژوهش و گروه آموزشی دانشکده پرستاری و مامایی، مسئول اعتباربخشی گروه آموزشی، ناظر آموزش بالینی بیمارستان امام حسین(ع)، سرپرست کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی، عضویت در بسیج جامعه پزشکی، مسئول برگزاری ژورنال کلاب‌های علمی در کارنامه اجرایی وی به چشم می‌خورد.

 

دکتر فرانه فرساد که تا کنون به عنوان استادیار در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی فعالیت کرده است، دارای مدرک پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی سمنان، تخصص داخلی از دانشگاه علوم پزشکی گیلان و فوق تخصص داخلی از دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

وی که به مدت 10 سال به عنوان استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بیمارستان لقمان خدمت کرده است، سابقه فعالیت به عنوان معاون پژوهشی و پرسپتور ارشد گروه روماتولوژی را نیز در کارنامه دارد.

 

 

دکتر مجتبی انصاری جعفری که تا کنون به عنوان استادیار در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خدمت کرده است، دارای بورد پزشکی هسته ای از دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

 

 

عضویت در گروه‌های آموزشی مختلف، مقالات و پژوهش‌ها، داوری طرح‌ها و مقالات، برگزاری پانزدهمین کنگره پزشکی هسته‌ای بین‌المللی ایران در سال 1390، شرکت در کنگره‌های داخلی و خارجی، عضویت در پنل‌های تخصصی و ترجمه کتاب در کارنامه علمی دکتر انصاری جعفری به چشم می‌خورد.

 

از سوابق اجرایی وی می‌توان به عضویت در گروه بورد تخصصی پزشکی هسته‌ای، عضویت در کمیسیون ماده 20 وزارت بهداشت، عضویت در کمیته بدوی نظام پزشکی به عنوان کارشناس، دبیر انجمن علمی پزشکی هسته‌ای، عضویت در انجمن  پزشکی هسته‌ای آمریکا و عضویت در کمیته راهبردی پزشکی هسته‌ای اشاره کرد.

 

دکتر حسن نیک‌نژاد که تا کنون با رتبه دانشیار در دانشگاه فعالیت کرده است، دارای دکتری داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتری تخصصی Ph.D از دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

 

 

در سوابق علمی وی عضویت در هیئت علمی گروه فارماکولوژی، چاپ 120 مقاله بین‌المللی و بیش از 30 مقاله ملی، منتخب دو درصد دانشمند برتر دانشگاه استنفورد و آموزش المپیاد علمی حیطه همگرایی در علوم پایه به چشم می‌خورد.

 

همچنین عضویت در هیئت بورد تخصصی مهندسی بافت و سلول‌های درمانی وزارت بهداشت، ریاست دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی، معاونت پژوهشی مرکز تحقیقات نانوتکنولوژی پزشکی و مهندسی بافت، عضویت در کارگروه سلول‌درمانی معاونت درمان وزارت بهداشت، تاسیس دو واحد فناور دانش‌بنیان و عضویت در کمیسیون استعدادهای درخشان دانشگاه از جمله سوابق اجرایی دکترنیک نژاد است.

 

انتهای پیام/

کدخبرنگار: 7703م.ر

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 151363
کلید واژه