اخبار

  • تاریخ انتشار : 1403/04/18 - 12:09
  • بازدید : 167
  • تعداد بازدید : 154
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
دکتر زالی تاکید کرد؛

لزوم گسترش همکاری‌های علمی و پژوهشی با کشور عراق

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در دیدار با رایزن فرهنگی سفارت جمهوری عراق در ایران بر لزوم توسعه کمی و کیفی روابط بین‌الملل با کشور عراق در راستای گسترش همکاری‌های علمی وپژوهشی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت بین الملل، در این نشست که در راستای تحکیم روابط آکادمیک عراق با مراکز علمی پژوهشی ایران صورت گرفت، دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه و دکتر یاسر عبدالزهرا الحجاج رایزن فرهنگی سفارت عراق به بحث تبادل نظر پرداختند.

 

دکتر زالی رییس دانشگاه این نشست را سرفصل جدیدی در گسترش ارتباطات دانشگاهی و آکادمیک با کشور عراق برشمرد و یادآور شد که علاوه بر گسترش روابط بین‌الملل باید به توسعه کمی و کیفی روابط نیز اندیشید.

 

دکتر زالی با اشاره به ظرفیت‌های موجود، آمادگی دانشگاه را برای پذیرش دانشجویان عراقی در 28 رشته تخصصی بالینی(دستیاری) و رشته های تخصصی و دوره‌های کوتاه‌مدت اعلام کرد.

 

وی ضمن اعلام همکاری در حوزه گردشگری سلامت و درمان و پیگیری بیماران عراقی، ایجاد ژورنال مشترک به زبان عربی، برگزاری همایش و کنگره های علمی مشترک را از دیگر زمینه‌های همکاری‌ فرهنگی دو کشور برشمرد.

 

رییس دانشگاه همچنین آمادگی دانشگاه را برای برگزاری دوره‌های یادگیری زبان فارسی دانشجویان عراقی اعلام کرد.

 

دکتر یاسر عبدالزهراء الحجاج رایزن فرهنگی عراق نیز با اشاره به برنامه پنج ساله وزارت علوم عراق یادآور شد که در این برنامه بر گسترش روابط با بدنه علمی آکادمیک کشورهای هم پیمان تاکید شده است و جمهوری اسلامی ایران در راس کشورهای هم پیمان با عراق قرار دارد.

 

وی روابط فرهنگی و اجتماعی بین دو کشور را روابطی بسیار حسنه دانست و  بعد سیاسی روابط ایران و عراق را در سطح بسیار بالایی عنوان کرد.

 

دکترالحجاج  افزود: به اعتقاد ما نهادینه ساختن روابط در سطح علمی و آکادمیک باعث ایجاد تحکیم در روابط مابین خواهد بود.

 

به گفته رایزن فرهنگی عراق، دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با توجه به دارا بودن قابلیت‌ها، امکانات و ظرفیت‌های خوب این امکان را فراهم می‌کند که جزو اولویت‌های استراتژیک در راستای اهداف پنج ساله عراق باشد.

 

دکتر الحجاج تاکید کرد: سطح روابط دو کشور نباید تنها در حوزه جذب دانشجو باشد و روابط باید در سطح کلان تعریف شود.

 

وی علاوه بر حوزه دانشجویی برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت، بورسیه، تبادل استاد و دانشجو، همایش‌ها و کنفرانس‌های مشترک، توریسم درمانی را از دیگر اولویت‌های همکاری با دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برشمرد.

 

دکتر بابک شریف کاشانی معاون بین الملل دانشگاه نیز  ضمن معرفی امکانات و جایگاه دانشگاه بر گسترش روابط علمی و آموزشی با کشور عراق به صورت برگزاری همایش‌ها، سمینارها و چاپ مجلات مشترک تاکید کرد.

 

وی با اشاره به گسترش روابط علمی و آموزشی دو کشور یادآور شد که دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی دارای تنوع بالایی در رشته‌های  تخصصی است و می تواند به جذب فراگیر بپردازد.

 

دکتر اسماعیل توحیدلو معاون اجرایی معاونت بین‌الملل نیز به موضوع توریسم سلامت اشاره کرد و  با توجه به آمار بالای بیماران عراقی مراجعه کننده به ایران برای درمان، ساماندهی این بیماران را یکی از مهمترین ماموریت‌های معاونت بین‌الملل دانشگاه در این حوزه عنوان کرد.

 

وی همچنین آمادگی معاونت بین‌الملل دانشگاه را برای برگزاری جلسات هم‌اندیشی با سفارت عراق درخصوص موضوع گردشگری سلامت اعلام کرد.

 

دکتر توحیدلو با بیان این که درمان بیماران عراقی در بیمارستان‌های تخصصی و فوق‌تخصصی تحت پوشش این دانشگاه در حال انجام است بر لزوم صیانت و نظارت مستمر در حوزه گردشگری سلامت تاکید کرد.

 

براساس این گزارش در خاتمه نشست مذکور دکتر یاسر عبدالزهراء الحجاج رایزن فرهنگی سفارت جمهوری عراق در ایران عراق از بخش‌های مختلف دانشگاه نظیر کلاس‌های آموزشی، سالن تشریح، مرکز آزمون الکترونیک، آزمایشگاه فیزیولوژی بازدید کرد.

 

همچنین دکتر الحجاج ضمن دیدار با دانشجویان عراقی در حال تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از نزدیک در جریان روند آموزش آنان قرار گرفت و نظرات آنان را جویا شد.

 

انتهای پیام/

کدخبرنگار: 7700س .ع

 

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 144282
کلید واژه