اخبار

  • تاریخ انتشار : 1404/03/07 - 15:08
  • بازدید : 4544
  • تعداد بازدید : 4337
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
با حضور رییس دانشگاه

آیین تکریم و معارفه رییس دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد

آیین تکریم و معارفه رییس دانشکده پرستاری و مامایی با حضوررییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، جمعی از اساتید و اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر محمد اسماعیل قیداری رییس دانشگاه در آیین تکریم از دکتر وحید زمان‌زاده و معارفه دکتر رضا مسعودی رییس دانشکده پرستاری و مامایی با اشاره به اهمیت ویژه این دانشکده، آن را یکی از قدیمی‌ترین دانشکده‌های دانشگاه برشمرد.

 

دکتر قیداری خاطرنشان کرد:این دانشکده محصول متفاوتی تولید می‌کند که همان ارایه خدمات موثر در راستای حفظ جان و سلامت بیماران و مراجعان است.

 

وی افزود: ما پزشکان کار تکنیکال انجام می‌دهیم و پرستاران این کار تکنیکال پزشک را با صرف وقت و دقت و مهارت و دانش اجرا می‌کنند.

 

دکتر قیداری با اشاره به شرافت حرفه پرستاری، بر اهمیت توجه ویژه به تربیت دانشجویان پرستاری به عنوان کسانی که در آینده خالصانه و عالمانه به جامعه خدمت ارایه می‌کنند تاکید کرد. 

 

وی با اشاره به سوابق اجرایی و حرفه‌ای دکتر مسعودی بر ارتقای کیفیت آموزش پرستاری تاکید کرد و گفت: آموزش پرستاری باید پویا و بروز باشد. همانطور که بیماری‌ها و علم و شیوه‌های آموزشی و مواجه‌ها با بیماران در حال تغییر هستند باید در آموزش نیز بروز ، پویا و کارآمدتر باشیم.

 

 

 

دکتر قیداری با تاکید بر اهمیت آموزش عملی دانشجویان خاطرنشان کرد: دانشجوی پرستاری باید به صورت عملی تربیت شود نه تئوریک . دانشجو باید مهارتهای پرستاری را به صورت عملی و در بالین بیمار بیاموزد، شیوه گفت و گو و ارتباط با بیمار و شرایط و نحوه درمان و وضعیت بیمار را بیاموزد.

 

رییس دانشگاه خطاب به دانشجویان تاکید کرد: هرچه قبل از فارغ التحصیلی در عرصه و بالین بیشتر فعالیت کنید بهتر یاد می‌گیرید.

 

وی افزایش پژوهش‌های کاربردی در حوزه پرستاری را ضروری برشمرد و تاکید کرد که به سمت پژوهش‌های با کیفیت مسئله محور و کاربردی که مشکلات را رفع می کنند پیش بروید.

 

تکریم دانشجو، تلاش برای رفع مسایل معیشتی و رفاهی دانشجو، انعکاس مشکلات و دغدغه‌های دانشجویان توسط معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده به مسئولان، بازدید و دیدار مسئولان دانشکده با دانشجویان از دیگر موضوعات مورد تاکید رییس دانشگاه در این مراسم بود.

 

وی یادآور شد: توجه به ارتقای آموزش و پژوهش و رسیدگی به مشکلات و مسایل رفاهی دانشجویان را مد نظر قرار دهید.

 

دکتر قیداری در پایان ضمن تقدیر از تلاش‌های دکتر زمان زاده در دوران مسئولیت به ویژه ایام کرونا برای وی در تمامی مراحل زندگی آرزوی توفیق کرد و ابراز امیدواری کرد دکتر رضا مسعودی نیز در راستای اعتلای دانشکده گام بردارد.

 

دکتر رضا مسعودی رییس جدید دانشکده پرستاری و مامایی ضمن تقدیر از حسن اعتماد رییس دانشگاه از زحمات دکتر زمان زاده در دو سال و نیم گذشته تقدیر کرد.

 

وی موقعیت دانشکده را از نظر علمی و عملی بسیار عالی برشمرد و با اشاره به جایگاه رفیع دانشکده، تلاش اساتید دانشکده را که در لبه های علم برای پرورش دانشجویان فرهیخته گام برمی دارند ستودنی برشمرد.

 

 

 

دکتر مسعودی خواستار حمایت جدی در عرصه آموزش بالینی دانشکده شد و یادآور شد که دانشکده پرستاری و مامایی شهیدبهشتی درعرصه بالینی نیازمند حمایت جدی است و بار بسیار سنگینی را بردوش دارد.

 

وی با اشاره به ممتاز بودن این دانشکده و دانش آموختگانش از نظر ویژگی‌های بالینی و اخلاقی گفت: به وجود همکاران توانمند در این دانشکده افتخار می‌کنم که به زیور اخلاق و احترام و دانش مزین هستند و این افراد صدیق هم رکاب با مسئولان دانشگاه برای پیشبر اهداف دانشگاه تلاش می کنند.

 

وی رضایتمندی بیماران را پیشانی خدمت در مراکز و بیمارستان‌ها برشمرد و ابراز امیدواری کرد که با ارتقای سطح آموزش‌های بالینی و مهارتی در این دانشکده شرایطی فراهم شود که اساتید دانشکده در عرصه بالین در کنار سایر اساتید بالینی به ارایه خدمات به بیماران بپردازند.

 

دکتر رضامسعودی در خاتمه سخنان خود ابراز امیدواری کرد که با حمایت مسئولان و تلاش و همکاری اساتید شاهد اعتلا و پیشرفت روزافزون دانشکده باشیم.

 

دکتر وحید زمان‌زاده نیز ضمن تقدیر از تلاش و همراهی اساتید و کارکنان و تشکل های دانشجویی دانشکده به ارایه گزارشی اجمالی از فعالیت‌ها و اقدامات صورت گرفته در دوران مسئولیت خود پرداخت.

 

 

وی بازنگری فرایندهای آموزشی، اصلاح ساختارهای فیزیکی، تجهیز کلاسها با ابزار آموزشی بروز، تجهیز و توسعه آزمایشگاه مهارت و بازسازی فضاهای دانشکده را برخی از این اقدامات برشمرد.

 

دکتر زمان زاده با اشاره به جایگاه برتر این دانشکده از نظر علمی و پژوهشی بر حفظ و ارتقای این جایگاه تاکید کرد.

 

وی با اشاره به افزایش سرانه و مشارکت همگانی اساتید در تولید علم ابراز امیدواری کرد که اولین دانشکده پرستاری و مامایی کشور باشیم که مرکز رشد پرستاری و مامایی و رشته های وابسته را ایجاد می‌کند.

 

به گفته وی پیوستن به شبکه بین المللی ناندا، استاندارد سازی کتابخانه، راه اندازی واحد اعتبارسنجی، توانمندسازی دانشجویان در زمینه‌های مختلف، انجام فعالیت‌های فرهنگی و رفاهی متعدد برای دانشجویان، اصلاح نسبت استاد به دانشجو، انتخاب دو گروه آموزشی دانشکده به عنوان گروه برتر از دیگر دستاوردهای این دانشکده بود.

 

وی با اشاره به چالش‌های دانشکده بر تسهیل حضور بیشتر گروه‌های مختلف آموزشی این دانشکده در عرصه بالین برای افزایش کسب مهارت و یادگیری دانشجویان تاکید کرد و خواستار مساعدت در این زمینه شد.

 

دکتر زمان زاده در خاتمه سخنان خود ضمن تقدیر از زحمات همکاران در دوران مسئولیت خود برای دکتر مسعودی در اجرای مسئولیت محوله آرزوی توفیق کرد و ابراز امیدواری کرد که با کمک همکاران و اساتید و دانشجویان شاهد اعتلای دانشکده پرستاری و مامایی باشیم.

 

در پایان این مراسم که با حضور معاون بین‌الملل دانشگاه، جمعی از اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشکده پرستاری برگزار شد، با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از زحمات دکتر زمان زاده تقدیر  و ابلاغ دکتر رضا مسعودی رییس جدید دانشکده پرستار و مامایی نیز به وی اعطا شد.

 

 

انتهای پیام/

کدخبرنگار: 7700 س.ع

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 156833
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.