• تاریخ انتشار : 1403/07/11 - 11:10
در قالب سلسله پنل‌های تخصصی

استانداردهای اعتباربخشی آموزش پزشکی عمومی بررسی می‌شود

سلسله پنل‌های تخصصی استانداردهای WFME بر اساس مفاهیم کاربردی‌ توسط دانشکده آموزش پزشکی و فناوری‌های یادگیری با همکاری دبیرخانه پزشکی عمومی وزارت بهداشت برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از دانشکده آموزش پزشکی و فناوری‌‌های یادگیری، دکتر سلیمان احمدی رییس دانشکده آموزش پزشکی و فناوری های نوین و دبیر پنل ضمن بیان این خبر گفت: در این پنل‌های تخصصی که به صورت هفتگی (روزهای شنبه) برگزار می‌شود، استانداردهای WFME بر اساس مفاهیم کاربردی تبیین و بررسی می‌شود.

به گفته وی نخستین پنل تخصصی با عنوان مقدمه استانداردهای ارتقای کیفیت آموزش پزشکی عمومی فدراسیون جهانی آموزش پزشکی نسخه 2020 روز شنبه ۱۴ مهرماه 1403 از  ساعت ۱۳ تا ۱۵ در بستر اسکای روم برگزار می‌شود.

دکتر احمدی حضور اعضای تیم ارزیابی بیرونی، درونی، کارشناسان، دانشجویان و تمام افراد درگیر در فرآیند اعتباربخشی را در این سلسله رویدادها ضروری دانست.

براساس این گزارش پنل مذکور به صورت مجازی و در بستر اسکای روم برگزار می شود و برای  شرکت در پنل مذکور تکمیل فرم ثبت نام توسط متقاضیان الزامی است .

برای مشاهده و  تکمیل فرم اینجا کلیک کنید.

برای شرکت در پنل اینجا کلیک کنید.

کلید واژه