• تاریخ انتشار : 1402/12/26 - 14:59
در جشنواره مالک اشتر سال 1402

بسیج جامعه پزشکی دانشگاه به عنوان موفق‌ترین مرکز اقشاری تقدیر شد

فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ از بسیج جامعه پزشکی دانشگاه به عنوان موفق‌ترین مرکز اقشاری در جشنواره مالک اشتر سال 1402 تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ، مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه بر اساس ارزیابی انجام شده مبتنی بر فرآیند اشراف کلی فرماندهی، برای سومین سال متوالی مفتخر به کسب عنوان موفق ترین مرکز اقشارتخصصی در" جشنواره مالک اشتر سال 1402" سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ شد.

براساس این گزارش متن لوح افتخار اهدا شده به شرح زیر است.

"مسئول، مدیران و آحاد بسیجیان محترم مرکز بسیح دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی

در راستای تحقق تدابیر فرمانده معظم کل قوا براساس ارزیابی های انجام شده مبتنی بر فرایند اشراف کلی فرماندهی مفتخر به کسب عنوان موفق ترین مرکز اقشاری در جشنواره مالک اشتر سال 1402 (ارزیابی های سال 1401) سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ شده اید.

قطعا این موفقیت مرهون همت و نقش موثر مدیریت و فرماندهی جنابعالی و بسیجیان پرتلاش آن رده می باشد.

بدینوسیله مراتب قدردانی و سپاس خود را از تلاش مجدانه و مجاهدانه شما اعلام می دارم.

ان شاءالله با اتکال به خداوند سبحان و تحت توجهات حضرت ولی عصر(عج) و نایب برحقش امام خامنه ای(حفظه الله) موفق و موید باشید.

سرتیپ پاسدار حسن حسن زاده

فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ"