• تاریخ انتشار : 1403/02/24 - 09:57

تقدیر معاون رییس جمهور از دکتر پروانی برای نگارش کتاب "قالی کرمانی‌ها"

دکتر سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران از تلاش دکتر ناصر پروانی در راستای نگارش کتاب "قالی کرمانی‌ها" قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، در مراسم رونمایی کتاب قالی کرمانی ‌اثر دکتر ناصرپروانی شاعر و نویسنده چهره فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر قاضی زاده هاشمی معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران از تلاش‌های وی برای نگارش این کتاب قدردانی کرد.

در بخشی از حکم تقدیری که معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران  به دکتر ناصر پروانی اهدا کرد آمده است: تلاش و همت والایی که از سوی شما ارجمند گرانمایه در نگارش زندگی و سیره انسان‌های ایثارگر و عاشقان وصال دوست صورت گرفته است، همواره الهام بخش وجدان‌های پاک و حرکت آفرین دیدگان بیدار است.

اینجانب از تلاش‌ و اقدام ارزشمند جنابعالی در نگارش کتاب "قالی کرمانی‌ها" تقدیر و تشکر می‌نمایم.

امید آنکه به فضل الهی همواره در مسیر ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت و خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران موفق و سربلند باشید.

کدخبرنگار7701س.ق