• تاریخ انتشار : 1403/04/30 - 11:29

دانشگاه در 6 رشته دستیار فلوشیپ دندانپزشکی می‌پذیرد

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای پذیرش دستیار در مقطع فلوشیپ رشته‌های جراحی بازسازی فک و صورت، جراحی ایمپلنت‌های پیشرفته، پروستوایمپلنت، ارتوسرجری، پریوایمپلنت، دندانپزشکی بیمارستانی، در شهریور ماه سال جاری آزمون برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و به نقل از معاونت آموزشی ثبت نام در آزمون پذیرش دستیار تکمیل تخصصی ( فلوشیپ) دندانپزشکی که بر اساس ضوابط و دستورالعمل های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می‌شود، از تاریخ یکم تا 31 مرداد 1403 در محل مدیریت امور تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی امکان پذیر است.

این آزمون در تاریخ 19 و 20 شهریور برگزار خواهد شد و تاریخ ثبت نام پذیرفته شدگان و شروع دوره آموزشی متعاقبا اعلام می‌شود.

پذیرش در شش رشته جراحی بازسازی فک و صورت با ظرفیت 2 نفر، جراحی ایمپلنت‌های پیشرفته با ظرفیت 1 نفر، پروستوایمپلنت با ظرفیت 2 نفر، ارتوسرجری با ظرفیت 2 نفر، پریوایمپلنت با ظرفیت 1 نفر، دندانپزشکی بیمارستانی با ظرفیت 2 نفر صورت می‌گیرد.

طول دوره فلوشیپ دندانپزشکی حداقل 12 ماه و حداکثر 18 ماه بوده و اولویت پس از قبولی- در شرایط یکسان- با اعضای هیئت علمی دانشکده‌های دندانپزشکی کشور است.

این آزمون به زبان فارسی و انگلیسی و در سه مرحله شامل آزمون کتب، آزمون شفاهی و ارایه یا  presentation برگزار می‌شود.

شرکت کنندگان در آزمون باید دارای دانشنامه تخصصی (بورد تخصصی) در رشته مربوطه باشند و کلیه تعهدات قانونی را گذرانده باشد.

همچنین پیشنیاز شرکت در آزمون فلوشیپ رشته‌های جراحی بازسازی فک و صورت و جراحی ایمپلنت‌های پیشرفته رشته جراحی دهان و فک صورت، پیشنیاز شرکت در آزمون فلوشیپ رشته پروستوایمپلنت رشته پروتزهای دندانی، پیشنیاز شرکت در آزمون فلوشیپ رشته ارتوسرجری ارتودنسی، پیشنیاز شرکت در آزمون فلوشیپ رشته پریوایمپلنت رشته پریودانتیکس و پیشنیاز شرکت در آزمون فلوشیپ رشته دندانپزشکی بیمارستانی رشته دندانپزشکی کودکان است.

کد خبرنگار: 7702 ی.ق