• تاریخ انتشار : 1403/01/05 - 10:03
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دیدار نوروزی مدیرکل توانمندسازی معاونت پرستاری با پرستاران بیمارستان شهید ستاری قرچک

مدیر کل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت از بیمارستان شهید ستاری شهرستان قرچک بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در اولین روز سال نو، دکتر عباس عباس‌زاده، مدیر کل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت، با حضور در بیمارستان شهید ستاری شهرستان قرچک، ضمن بازدید از بخش‌های مختلف بیمارستان، سال نو را به پرستاران و پرسنل حاضر در شیفت تبریک گفت.

دکتر عباس‌زاده در این بازدید ضمن عیادت از بیماران بستری، برای آن‌ها آرزوی سلامتی و شفای عاجل کرد.

وی همچنین در گفتگوی صمیمی با پرستاران، ضمن تبریک سال نو به سوالات آن‌ها در خصوص موضوعات مختلف پرستاری پاسخ داد.

در این دیدار، پرستاران بیمارستان شهید ستاری به کمبود نیروی پرستاری و مشکلات مربوط به تعرفه گذاری خدمات پرستاری به عنوان دغدغه‌های اصلی خود اشاره و خواستار پیگیری و رفع این مشکلات از سوی مسئولین وزارت بهداشت شدند.

دکتر عباس‌زاده در پاسخ به این دغدغه‌ها، ضمن تشکر از صبر و تلاش پرستاران، قول پیگیری و حل این مشکلات را داد.

کد خبرنگار: 7702 ی.ق