نخستین همایش آرد کامل، نان سالم برگزار میشود
رییس نخستین همایش ملی آرد کامل، نان سالم از برگزاری این همایش در 20 اسفندماه در تالار امام خمینی(ره) دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر علیرضا زالی با بیان اینکه نان غذای اصلی سفره بخش بزرگی از جمعیت جهان و ایران است، اظهار کرد: سرانه روزانه مصرف نان در کشور ما ۳۲۰ گرم است که در واقع تامین کننده 40 تا 50 درصد انرژی دریافتی، ۴۰ درصد پروتیین مورد نیاز و 80 درصد آهن دریافتی روزانه بدن افراد است.
دکتر زالی توجه به سلامت و کیفیت این ماده غذایی ارزشمند(نان) را بسیار مهم برشمرد و افزود: درصورت تامین سبوس کافی در آرد و تهیه نان کامل و سالم، کیفیت نان افزایش یافته و میزان دورریز آن نیز کاهش خواهد یافت.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به مطالعات انجام شده گفت: درحال حاضر 30 درصد نان در کشور تبدیل به ضایعات می شود که معادل دو میلیون تن است.
رییس نخستین همایش آرد و نان کامل افزود: در این راستا و با هدف ارتقای سلامت و امنیت غذایی جامعه، اولین همایش ملی آرد کامل، نان سالم با حمایت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، شورایعالی سلامت و امنیت غذایی، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی برگزار میشود.
به گفته وی همایش مذکور با همکاری دانشگاههای علوم پزشکی استان، اتحادیههای نان و آرد، مرکز پژوهشهای غلات و با حضور سیاستگذاران و اندیشمندان حوزه سلامت، کشاورزی، غذا و تغذیه و آرد و نان کشور برگزار میشود.
دکتر زالی از جمله محورهای مورد بحث در همایش مذکور به سیاستهای دولت درچرخه تولید نان، چالشها و راهبردهای تولید نان کامل، اقتصاد نان و فرهنگ سازی تولید و مصرف نان کامل اشاره کرد.
به گفته وی در بخش جنبی این همایش، کارگاه آموزشی آشنایی با شیوه نامه تهیه نان سالم و کامل برای نانوایان استان و همچنین پنل تخصصی با حضور سیاستگذاران و متخصصان حوزه نان و آرد و غذا و تغذیه کشور برگزار میشود.
براساس این گزارش اولین همایش ملی آرد کامل و نان سالم یکشنبه ۲۰ اسفندماه 1402 در تالار امام خمینی(ره) دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار میشود.
انتهای پیام/
کدخبرنگار: 7700 س.ع