• تاریخ انتشار : 1402/12/15 - 08:45

همایش بین‌المللی پوشش همگانی سلامت آغاز به کار کرد

نخستین همایش بین‌المللی پوشش همگانی سلامت با برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع 15 و 16 اسفندماه با حضور نهادهای بین المللی مستقر در کشور، بالاترین مقام‌های بهداشتی و وزرای کشورهای مختلف به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سالن اجلاس سران آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، همایش بین‌المللی پوشش همگانی سلامت با برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع، روزهای 15 و 16 اسفند ماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران در حال برگزاری است.

وزارت بهداشت به منظور معرفی نظام مراقبت‌های اولیه نظام بهداشت کشور نسبت به برگزاری همایش بین‌المللی پوشش همگانی سلامت اقدام کرده است و بخش اجرای این همایش بین‌المللی نیز بر عهده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

بیش از 20 نفر از بالاترین مقام های بهداشتی، وزرای کشورهای مختلف و کسانی که تجربه موفقی از ارایه خدمات مراقبت سلامت خانواده دارند به این کنگره دعوت شده‌اند.

13 نهاد بین المللی مستقر در کشور که مستقیم و غیرمستقیم در حوزه سلامت نقش دارند از جمله نمایندگان سازمان یونسکو در این کنگره شرکت خواهند کرد و به انتقال تجارب و مفاهیم مشترک خواهند پرداخت.

کدخبرنگار: ۷۷۰۳م.ر