• تاریخ انتشار : 1403/03/20 - 09:09

پیام تسلیت دکتر زالی در پی درگذشت سوپروایزر آموزشی بیمارستان مسیح دانشوری

دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، درگذشت شمسی نصیری سوپروایزر آموزشی بیمارستان مسیح دانشوری را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، متن پیام تسلیت دکتر علیرضا زالی به شرح زیر است:

"انالله و انا الیه راجعون

خبر درگذشت  سوپروایزر آموزشی سختکوش و پرتلاش بیمارستان مسیح دانشوری شادروان شمسی نصیری موجب اندوه و تاثر فراوان شد.

بی‌تردید خدمات دلسوزانه و خالصانه آن مرحوم برای کاهش آلام دردمندان نزد خداوند بی‌اجر نخواهد ماند و دعای بیماران بدرقه راه وی خواهد بود.

ضمن عرض تسلیت به خانواده محترم، بازماندگان و همکاران ایشان از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم رحمت واسعه الهی و علو درجات و برای بازماندگان صبر و بردباری طلب می کنم.

دکتر علیرضا زالی

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی"

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، شمسی نصیری سوپروایزر آموزشی بییمارستان دکتر مسیح دانشوری که در بین همکاران خود به عنوان پرستاری نمونه، بااخلاق و دلسوز شهره بود؛ روز گذشته 19 خردادماه پس از چندین ماه مبارزه با بیماری سرطان درگذشت.