• تاریخ انتشار : 1403/01/03 - 11:24

پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در پی درگذشت فرزند دکتر قهری سرابی

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در پیامی درگذشت فرزند دکتر علیرضا قهری سرابی استاد دانشکده پرستاری و‌مامایی دانشگاه را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، متن پیام  تسلیت دکتر علیرضا زالی به شرح زیر است:

انالله و انا الیه راجعون

استاد محترم دکتر علیرضا قهری سرابی

خبر ناگهانی درگذشت فرزند دلبندتان سرکار خانم سبا قهری سرابی، موجب تاثر وتاسف اینجانب و جامعه دانشگاهی علوم پزشکی شهیدبهشتی شد.

ضمن ابراز همدردی، این ضایعه و مصیبت اندوهگین را خدمت حضرت عالی و خانواده محترم تسلیت عرض می‌کنم و از پیشگاه خداوند رحمان برای آن فرشته آسمانی؛ رحمت واسعه و غفران الهی و برای سایر بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت آرزو دارم.

دکتر علیرضا زالی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، سبا قهری سرابی فرزند دکتر علیرضا قهری سرابی  و خانم شالچیان(همکار دانشکده پرستاری و مامایی) در روزهای آغازین سال 1403 به دیار باقی شتافت و پیکر آن مرحومه جمعه سوم فروردین‌ماه تشییع شد، روحش شاد و یادش گرامی باد.

کدخبرنگار:۷۷۰۱س.ق