• تاریخ انتشار : 1403/02/10 - 12:07

گسترش همکاری‌های دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با تاجیکستان

نشست معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با مسئولان دانشگاه ابن سینای تاجیکستان به منظور گسترش همکاری های دوجانبه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، این نشست در راستای بازدید وزیر بهداشت تاجیکستان از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و عقد تفاهم‌نامه همکاری‌های دو جانبه با دانشگاه ابن سینای تاجیکستان، اهداف بین المللی سازی و مسئولیت اجتماعی دانشگاه تشکیل شد.

در این نشست مجازی تخصصی که با حضور دکتر بابک شریف کاشانی معاون بین الملل دانشگاه، دکتر توحیدلو معاون اجرایی معاونت بین الملل و جمعی از مسئولان دانشگاه تاجیکستان برگزار شد، طرفین به بررسی ظرفیت‌ها و زمینه‌های همکاری دو طرف پرداختند.

طرفین در نشست مذکور به بحث و تبادل نظر درخصوص نحوه اجرای مفاد تفاهم نامه و ضرورت انجام آن پرداخته و بر ضرورت تشکیل کمیته دوجانبه به منظور سیاستگذاری و نظارت در امور اجرایی تاکید کردند.

نمایندگان دانشگاه ابن سینای تاجیکستان همچنین خواستار ایجاد دفتر نمایندگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به منظور تسریع در همکاری‌های دو جانبه در آینده نزدیک شدند که آن را می‌توان نقطه عطف همکاری‌های دوجانبه هر دو دانشگاه قلمداد کرد.

در ادامه این نشست نمایندگان دانشگاه تاجیکستان ضمن اعلام نیازهای علمی، آموزشی و درمانی خود با توجه به بازدید‌های دوجانبه صورت گرفته توسط مسئولان دو کشور، خواستار اعزام هرچه سریعتر تیم منتخب درمانی تاجیک برای گذراندن دوره‌های آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی شدند.

از دیگر مصوبات این نشست می‌توان به مساعدت و همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برای تسهیل ارتباط دانشگاه تاجیکستان با سایر مراکز علمی، آموزشی و تحقیقات ایران اشاره کرد که در واقع منجر به ایجاد همکاری سه یا چند جانبه در امور مربوطه خواهد شد.

براساس این گزارش در این نشست مجازی دکتر محبتزدا جیونخان معاون پژوهشی دانشگاه تاجیکستان، دکتر دودخوف جمشید رییس اداره روابط بین الملل، دکتر نصیری قههر رییس دفتر ریاست دانشگاه، دکتر هوجیوا نیگینا مدیر مرکز توسعه تحصیلات تکمیلی، دکتر علیزاده سهراب رئیس اداره آموزش کارکنان علمی و دکتر جامولووا رخشونا رییس بخش تحقیقات و پروژه‌های علمی از دانشگاه ابن سینای تاجیکستان حضور داشتند.

در این نشست از سوی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی نیز دکتر شریف کاشانی معاون بین الملل دانشگاه، دکتر اسمعیل توحیدلو معاون اجرایی معاونت بین‌الملل، دکتر جوانی مدیر توسعه روابط بین‌الملل، دکتر بیتاژیان مدیر آموزش معاونت بین‌الملل و دکتر جاجیها سرپرست گروه توسعه روابط سازمان‌های بین‌المللی حضور داشتند.