سرپرست بیمارستان شهید مفتح ورامین منصوب شد

دکتر امیرحسین کاشانی‌مقدم طی حکمی از سوی دکتر بابک بختیاری‌جم مدیر شبکه بهداشت و درمان ورامین به عنوان سرپرست بیمارستان شهید مفتح ورامین منصوب شد.
1403/01/11 - 13:25
همه آنچه که باید درباره ارتودنسی بدانید

اگر با دیدن دستگاه ارتودنسی در دهان افراد گمان می‌کنید هدف از ارتودنسی فقط زیبایی دندان‌هاست، سخت در اشتباهید، زیرا ارتودنسی روش درمانی مهمی برای رفع ناهنجاری‌های فک، دندان و البته مرتب کردن دندان‌های نامنظم است.
1403/01/11 - 08:39
پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی درگذشت خواهر دکتر انوشیروان صادقی

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در پیامی درگذشت خواهر دکتر انوشیروان صادقی رییس بیمارستان انصارالغدیر بومهن را تسلیت گفت.
1403/01/09 - 15:16
توصیه‌های نوروزی برای بهداشت دهان و دندان

دکتر بهناز ولی زاده کارشناس سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن تاکید بر لزوم رعایت بهداشت دهان و دندان در ایام نوروز به بیان نکاتی در این خصوص پرداخت.
1403/01/09 - 15:04
کشف انواع داروهای مخدر از یک عطاری به ارزش 25 میلیون تومان

بازرسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مقادیری داروی مخدر به ارزش 25 میلیون تومان از یک عطاری واقع در منطقه مدنی تهران کشف و ضبط کردند.
1403/01/09 - 15:01
بازدید نوروزی رییس دانشگاه از بیمارستان غدیر و مرکز خدمات جامع سلامت ارشاد

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به منظور بررسی و ارزیابی روند ارایه خدمات بهداشتی و درمانی در ایام نوروز از کلان بیمارستان غدیر و مرکز خدمات جامع سلامت شهری ارشاد بازدید کرد.
1403/01/09 - 14:48
با آلرژی بهاره و راه‌های مقابله با آن آشنا شوید

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: به نظر می‌رسد به دلیل تنوع اقلیمی در ایران شروع آلرژی بهاره در همه ایران در یک زمان نیست، به عنوان مثال ساکنین مناطق جنوبی ایران ممکن است در زمانی نزدیکتر (مانند ماه های بهمن و یا اسفند) دچار علائم این بیماری شوند.
1403/01/08 - 10:44
بازدید نوروزی دکتر زالی از بیمارستان امام حسین(ع) و مرکز خدمات جامع سلامت لیله‌القدر

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به منظور بررسی و ارزیابی روند ارایه خدمات بهداشتی و درمانی در ایام نوروز از مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی امام حسین (ع) و مرکز خدمات جامع سلامت شهری لیله‌القدر بازدید کرد.
1403/01/07 - 14:49
بازدید نوروزی معاون درمان دانشگاه از بیمارستان‌های اختر و شهید مدرس

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به منظور ارزیابی روند ارایه خدمت به بیماران در ایام نوروز، از بیمارستان شهید مدرس و اختر بازدید کرد.
1403/01/07 - 12:07
رییس دانشگاه از بیمارستان مسیح دانشوری بازدید کرد

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن بازدید از بیمارستان مسیح دانشوری، در جریان روند ارایه خدمات در ایام نوروز قرار گرفت.
1403/01/07 - 04:22