دکتر زالی تاکید کرد؛
ضرورت توجه به ارتقای ارایه خدمات بهداشتی و درمانی به زائران اربعین
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با بیان اینکه برگزاری بهینه مراسم اربعین حسینی موجبات عزت ملی و منطقهای را فراهم میکند، بر لزوم توجه به ارتقای ارایه خدمات بهداشتی و درمانی به زائران این مراسم تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر علیرضا زالی در نشست ستاد اربعین دانشگاه که به منظور ارتقای ارایه خدمات بهداشتی و درمانی توسط موکب دانشگاه به زائران اربعین حسینی برگزار شد، با بیان اینکه برگزاری مراسم اربعین نمادی از اقتدار شیعیان است، تلاشهای دستاندکاران ستاد اربعین دانشگاه را ستودنی توصیف کرد.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری، استفاده از تمام ظرفیتها با هدف همگرایی بیشتر در مراسم اربعین حسینی را خواستار شد.
دکتر زالی با بیان اینکه در شرایط فعلی منطقه خاورمیانه خصوصا کشور عراق در اوج گرماست اضافه کرد: باید ضمن توانمندی و آموزش نیروهای اعزامی از شیوع بیماریهای احتمالی خصوصا گرمازدگی جلوگیری شود و راههای درمان مد نظر باشد.
وی با بیان اینکه این که یکی از اصلیترین اهداف اصلی استقرار تیمهای بهداشتی و درمانی کاهش بار بیماریهاست، ادامه داد: باید واکسیناسیون بههنگام خصوصا در برابر بیماریهایی که قدرت سرایتپذیری بالا دارند در دستور کار باشد.
دکتر زالی کمیته اربعین دانشگاه را نماد همگرایی بین بخشی عنوان کرد و افزود: باز توزیع درست ومنطفی نیروها با هدف ارتقای خدمات به زائران هدف اصلی این کمیته است.
رییس دانشگاه در ادامه راهکارهایی را با هدف کاهش بار بیماریها خصوصا پیشگیری از گرمازدگی مطرح کرد.
حجتالاسلام والمسلمین دکتر علی خدیوی نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه اظهار کرد: برپایی موکب در مراسم اربعین حسینی یکی از اقدامات فاخر دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی است.
وی با بیان اینکه زیارت امام حسین(ع) در بسیاری از احادث توصیه شده، ارایه خدمات بهداشتی و درمانی توسط دانشگاههای علوم پزشکی کشور به زائران را ارزشمند توصیف کرد.
حجتالاسلام والمسلمین خدیوی ضمن اعلام آمادگی نسبت به ارابه خدمات به زائران اربعین حسینی از سوی دانشگاه گفت: بدون تردید مراسم اربعین حسینی هرساله باشکوهتر برگزار خواهد شد.
دکتر سمیه اسماعیلی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیز ضمن ارایه گزارشی از فعالیتهای این معاونت برای اعزام زائر به مراسم اربعین حسینی، خواستار تسهیل شرایط اعزام زائران به این مراسم باشکوه شد.
دکتر محمدرضا سهرابی معاون بهداشت دانشگاه اظهار کرد: معاونت بهداشت دانشگاه تمهیداتی را برای حضور و همچنین بازگشت زائران به کشور و پیشگیری از شیوع بیماریهای احتمالی در نظر گرفته است.
دکتر محمود خدادوست معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز درباره خدماتی که دانشگاه در مراسم اربعین و اسکان در موکبها انجام داده مواردی را مطرح کرد.
دکتر محمدحسین وزیری عضو هیئت علمی دانشگاه و مسئول موکب بهداشتی درمانی دانشگاه در نجف نیز اظهار کرد: امسال ۵۱ نفر در قالب چهار تیم پزشکی، پرستاری، داروسازی و کارشناسان اجرایی و خدماتی برای ارایه خدمت به زائران مراسم اربعین حسینی اباعبدلله الحسین به نجفاشرف اعزام خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر موکب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اعزام اولین تیم در حال برپایی است، اضافه کرد: تیم دوم با حضور ۱۳ نفر و تیم سوم نیز به ترتیب در ۱۶ و ۲۳ مرداد به محل برپایی موکب اعزام خواهند شد.
دکتر وزیری ادامه داد: خدمات درمانی، بهداشتی، پرستاری و دارویی با حضور دو پزشک و به صورت ۲۴ ساعته در موکب دانشگاه که بهنام حضرت فاطمه(س) مزین است ارایه خواهد شد.
به گفته مسئول موکب بهداشتی درمانی دانشگاه، در این موکب ۱۰ هزار زائر پذیرش و اسکان داده میشوند و بیماران برای دریافت خدمات درمانی و تخصصی بیشتر به درمانگاههای امام علی(ع) و نباء ارجاع داده خواهند شد.
دکتر احسان بلادیان رییس بسیج جامعه پزشکی دانشگاه از استقرار تیمهای اعزامی دانشگاه برای برپایی موکب در نجفاشرف خبر داد و افزود: این تیمها تا چندین روز بعد از اربعین در محل موکب حضور خواهند داشت.
وی ضمن ارایه گزارشی از فعالیتهای موکب سال گذشته، اجرای تمهیداتی با هدف پیشگیری از بیماریهای احتمالی را خواستار شد.
انتهای پیام/
کدخبرنگار: 7701س.ق