درباره بهبوددهندههای نان چه میدانید؟
عضو هیئت علمی گروه تحقیقات تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره اطمینان از سلامت نان توضیحاتی داد و گفت: عوامل زیادی در ویژگیهای گندم سالم برای تولید آرد، تاثیر دارند، برخی از آنها از کنترل خارج است، بنابراین استفاده از برخی مواد برای اصلاح ویژگیهای آرد و تعدیل آن برای تولید فرآورده مورد نظر، ضرورت دارد.
1402/10/02 - 11:20
گسترش همکاریهای دانشگاه با بنیاد علمی فرهنگی ابوعلی سینا
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در جلسه هم اندیشی تجاری سازی فراورده های طب ایرانی سنتی در حوزه دارو، مکمل و غذا که با حضور رییس و اعضای بنیاد علمی و فرهنگی بوعلیسینا برگزار شد، در خصوص گسترش همکاری با این بنیاد اعلام آمادگی کرد.
1402/09/28 - 12:00