• تاریخ انتشار : 1402/09/28 - 13:59

اعطای گواهینامه درجه سه هنری به دکتر ناصر پروانی

نماینده وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر شورای ارزشیابی هنرمندان، نویسندگان و شاعران کشور به دکتر ناصر پروانی گواهی درجه سه هنری اعطا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی،  شورای ارزشیابی هنرمندان، نویسندگان و شاعران کشور در جلسه 537 خود که در تاریخ 1402/05/25  تشکیل شد به آثار دکتر ناصر پروانی گواهینامه درجه سه هنری اعطا کرد.

در گواهینامه هنری این شاعر عنوان شده است؛ با توجه به آثار هنری و کتاب‌های دکتر ناصر پروانی در طول بیش از 30 سال و خلق آثار ادبی "گواهینامه درجه سه هنری" در رشته شعر به ایشان اعطا می‌شود.

این گواهینامه هنری با بررسی و به استناد متمم آیین نامه مصوب جلسه 569 شورای عالی انقلاب فرهنگی در رشته شعر به وی تعلق گرفت.

از دکتر ناصرپروانی مدیر توسعه سرمایه انسانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی تا به امروز 24 عنوان کتاب به چاپ رسیده است.

از جمله آثار هنری وی که مورد استقبال مخاطبان قرار گرفته می‌توان به چهل وهیچ سالگی، مهربان‌تر از مرگ، اشک‌های سوالی و مردانی حوالی خورشید  اشاره کرد.

کدخبرنگار:7701س.ق

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.