• تاریخ انتشار : 1402/02/18 - 13:38

ارایه خدمات تخصصی دندانپزشکی به مددجویان بهزیستی

طرح ارایه خدمات دندانپزشکی به مددجویان تحت پوشش بهزیستی در دانشکده دندانپزشکی اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از دانشکده دندانپزشکی، این برنامه به همت معاونت آموزشی و مدیریت درمان دانشکده دندانپزشکی با همکاری اساتید و دانشجویان  یکشنبه ١٧اردیبهشت ماه انجام پذیرفت.

در این اقدام خیرخواهانه جمعی از مددجویان دو مرکز زیر پوشش بهزیستی شرق تهران به همراه خانواده‌هایشان خدمات تخصصی دندانپزشکی شامل غربالگری، مشاوره و درمان را دریافت کردند.

غربالگری اولیه این افراد در خانه حمایتی مراقبتی مددجویان توسط بهداشتکاران دانشکده دندانپزشکی ۳۰ فروردین ماه 1402 انجام شده بود و این افراد پس از حضور در دانشکده توسط اساتید مورد غربالگری و مشاوره‌های تخصصی قرار گرفتند.

سپس درمان ترمیمی، SRP  و جراحی افراد مذکور توسط دانشجویان ترم ١٢ انجام پذیرفت.

اقدام مذکور که در راستای ارتقای خدمات دندانپزشکی به معلولان و سالمندان صورت گرفت، نقطه عطفی در ارایه خدمات دندانپزشکی به گروه‌های نیازمند مراقبت ویژه در کشور است.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,اخبار مراکز و دانشکده ها

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.