• تاریخ انتشار : 1402/12/16 - 15:39

بازدید وزیر بهداشت تاجیکستان از مجتمع بیمارستانی شهدای تجریش

وزیر بهداشت تاجیکستان و هیئت همراه ازمجتمع بیمارستانی شهدای تجریش بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از مجتمع بیمارستانی شهدای تجریش، دکترجمال الدین عبدالله زاده وزیربهداشت تاجیکستان به همراه سفیر و چند تن از مسئولان ارشد بهداشتی این کشور از درمانگاه‌های تخصصی وفوق تخصصی و اتاق‌عمل استریوتاکسی بیمارستان بازدید کرد.

در ابتدا در نشستی که با حضور هیئت تاجیکستانی و دکتر بابک شریف کاشانی معاون بین‌الملل دانشگاه، دکترفرزاد اشرافی رییس بخش نورولوژی و دکترسید پوژیا شجاعی رییس بیمارستان برگزار شد، دکترشریف کاشانی معاون بین الملل دانشگاه به معرفی جایگاه و اقدامات این بیمارستان در راستای خدمت رسانی به بیماران در سطح کشور پرداخت.

معاون بین الملل دانشگاه ضمن ارایه گزارشی به فعالیت‌های آموزشی و درمانی بیمارستان شهدای تجریش به عنوان یکی از کلان بیمارستان‌های کشور اشاره کرد.

در این نشست دکترپوژیا شجاعی ضمن ارایه گزارشی به بیان تاریخچه، جایگاه و فعالیت‌های این بیمارستان به عنوان یکی از مهمترین بیمارستان‌های ارجاعی کشور پرداخت.

وی گفت: تقریبا اکثر تخصص‌ها در بیمارستان شهدای تجریش به مردم خدمت ارایه می‌دهند و علاوه بر خدمت رسانی در تمام رشته‌ها و تخصص‌های پزشکی، توسعه این خدمات درمانی نیز در دستور کار قرار دارد.

به گفته دکترشجاعی مجتمع بیمارستانی شهدای تجریش به عنوان یکی از عالی‌ترین مراکز ارجاع به ارایه خدمات درمانی در حوزه‌های  جراحی مغز و اعصاب، تروما، ارولوژی، جراحی‌های پیچیده عروق، ستون فقرات و گروه‌های زنان وزایمان می‌پردازد.

وی با اشاره به وجود تمام تجهیزات مورد نیاز جراحی در این بیمارستان تاکید کرد: عمده تجهیزات موجود با همت دانشمندان و مهندسان ایرانی و بومی توسط شرکت‌های دانش‌بنیان و در بالاترین سطح کیفی ساخته شده است.

دکتراشرافی نیز توضیحاتی درمورد نحوه ارایه خدمات به بیماران دربخش‌های جراحی اعصاب، نورولوژی، درمانگاه‌های صرع، پارکینسون، ام اس و همچنین انجام اعمال جراحی منحصربه فرد در اختلالات حرکتی(پارکینسون دیستونی) و صرع مقاوم به درمان بیان کرد.

براساس این گزارش در پایان این نشست دکتر جمال الدین عبدالله زاده وزیر بهداشت تاجیکستان از درمانگاه های تخصصی وفوق تخصصی و اتاق‌عمل استریوتاکسی بیمارستان بازدید کرد.