• تاریخ انتشار : 1403/03/23 - 13:44

برگزاری بیستمین فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی

معاون اجرایی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از برگزاری بیستمین فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از 22 تا 29 خرداد ماه خبر داد.

دکتر شاهین شادنیا در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به برگزاری بیستمین فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: این فراخوان به صورت کشوری در اکثر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار می‌شود.

دکتر شادنیا با اشاره به روند برگزاری این فراخوان گفت: با توجه به ظرفیت اعلام شده از سوی وزارت بهداشت داوطلبان در سامانه جذب وزارت بهداشت ثبت نام کرده و مدارک و مستندات خود را بارگذاری کردند؛ بررسی اولیه مستندات توسط کارشناسان مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت و دانشگاه صورت گرفته است و در نهایت افراد واجد شرایط در مرحله اول برای مصاحبه علمی دعوت شدند.

وی خاطرنشان کرد: این افراد در پنج روز کاری از 22 خردادماه تا 29 خردادماه برای مصاحبه علمی در گروه‌های مختلف دعوت شده و مورد مصاحبه قرار می گیرند.

دکتر شادنیا یادآور شد: در این مصاحبه علمی مستندات ارایه شده توسط داوطلبان، کیفیت علمی، توانایی و قابلیت‌های فرد، تسلط بر سایر زبان‌ها، سوابق آموزشی، فعالیت‌های پژوهشی در رشته تخصصی مربوطه براساس مستندات و مصاحبه حضوری مورد ارزیابی قرار می گیرد.

معاون اجرایی معاونت آموزشی دانشگاه افزود: برای ایجاد وحدت رویه در جذب اعضای هیئت علمی این مصاحبه انجام و بر اساس چک لیست وزارت بهداشت توسط گروه‌های علمی مورد بررسی هیئت کارشناسی قرار می‌گیرد. این هیئت کارشناسی متشکل از  رییس دانشکده مربوطه، مدیر گروه رشته مربوطه و یک ناظر هیئت جذب دانشگاه است.

وی با اشاره به مزایای بررسی و ارزیابی داوطلبان براساس چک لیست وزارت بهداشت گفت: ارزیابی داوطلبان براساس این چک لیست نقش بسیار مهم و موثری در کاهش خطاهای انسانی و یا اعمال سلایق و نظرات شخصی در این فرایند دارد.

به گفته وی نتایج نهایی مصاحبه علمی پس از طی فرایند مربوطه و بررسی مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت در نهایت به هیئت های جذب دانشگاه اعلام و سپس مابقی فرایند جذب انجام می‌شود.

دکتر شاهین شادنیا خاطرنشان کرد: در این فراخوان 300 داوطلب در 57 رشته آموزشی شرکت کردند که 37 رشته مربوط به علوم بالینی و 20 رشته مربوط به علوم پایه بوده است.

به گفته وی از این تعداد متقاضی 96 نفر در رشته های مختلف براساس مجوزهای اعلام شده جذب می‌شوند.

کدخبرنگار: 7700س.ع