بهره وری؛ میانبری اثربخش برای تعالی سازمان
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با بیان اینکه اگر نگاه بهرهورانه نداشته باشیم دچار ایستایی خواهیم شد، گفت: بهرهوری در دنیای مدرن میانبری اثربخش برای ارتقا و تعالی سازمان است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با بیان اینکه اگر نگاه بهره ورانه نداشته باشیم دچار ایستایی خواهیم شد، گفت: بهره وری در دنیای مدرن میانبری اثربخش برای ارتقا و تعالی سازمان است.
دکتر محمود خدادوست معاون مدیریت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز در این نشست با اشاره به ضرورت استفاده از سیستم مدیریت هوشمند بیمارستانی اظهار کرد: با کمک این داشبرد میتوان هزینه، درامد و نحوه بستری بیماران را مدیریت کرد.
وی باتاکید بر این که رویکرد طراحی سامانه مدیریت هوشمند بیمارستانی خدمت محور است خاطرنشان کرد: با نگاهی جامع الطراف می توان علاوه بر ارتقا خدمات، با کمک این سیستم شاهد افزایش توسعه بیمارستانها نیز باشیم.
معاون مدیریت توسعه و منابع دانشگاه با بیان این که آموزش، پژوهش و بهداشت نیز به سامانه مدیریت هوشمند بیمارستان اضافه شده است گفت: یکی از مزیتهای این سامانه یکچارچگی 14 سامانه به صورت توامان و استفاده از ظرفیتها است.
دکتر خدادوست با تاکید براینکه افزایش درامد راهحل اصلی بقای بیمارستانها و مراکز درمانی است افزود: با توجه محدودیت منابع، خدمت باکیفیت و استمرار ارایه خدمت در گرو کسب درامد اختصاصی از سوی بیمارستانها است.
وی استفاده از ظرفیتهای بیمارستانی، تجهیزاتی و حضور ارزشمند اساتید را مورد تاکید قرار داد و گفت: باید از ظرفیت های بالای دانشگاه بهترین بهره برداری را برای خدمت به مردم بکار ببندیم.
فعالیت مستمر کمیتههای بهره وری، تسهیل اداره امور بیمارستانها توسط روسا و مدیران بیمارستانی، افزایش بهرهوری منابع انسانی، فیزیکی، مالی و منابع اطلاعاتی، جهتدهی ظرفیت خیرین متناسب با نیازها، ثبت صحیح اطلاعات، توزیع مناسب نیروی انسانی متناسب با ضریب اشغال تخت و توزیع متناسب تجهیزات بخشی از گزارش دکتر خدادوست را به خود اختصاص داد.
دکتر جمشید سلام زاده معاون غذاو دارو دانشگاه نیز در این نشست به اهداف عملیاتی سامانه مدیریت هوشمند بیمارستانی در حوزه غذا و دارو اشاره کرد و افزود: باید برنامه ریزی لازم برای دسترسی به سنجه ها در دستور کار باشد.
وی مدیریت بهینه مصرف دارو، مدیریت هوشمند تجهیزات مصرفی و هزینه های دارویی و اجرای برنامه های تجویز و مصرف منطقی دارو را از جمله برنامه های عملیاتی استقرار سامانه هوشمند مدیریت بیمارستانی در حوزه غذاو دارو عنوان کرد.
فعالیت کمیته های تجویز ومصرف منطقی دارو در مراکز بیمارستانی و بهینه سازی و بهره برداری از فضاهای فیزیکی در اختیار بخش های داوریی از مهمترین مواردی بود که دکتر سلام زاده ضرورت توجه و اجرای آن را در مراکز تحت پوشش دانشگاه خواستار شد.
دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه نیز در این نشست با تاکید بر این که تایید، رصد وانالیز ثبت درست اطلاعات یکی از مهمترین وظایف تیم های بهره وری است اظهار کرد: تیمهای بهرهوری باید ثبت اطلاعات درست در سامانهها را در دستور کار قرار دهند چرا که در غیراین صورت منابع بین مراکز به درستی تخصیص پیدا نمیکند
وی توزیع درست و منطقی نیروی پرستاری و تجهیزاتی در بیمارستانهای تابعه دانشگاه را خواستار شد.
معاون درمان دانشگاه به روزرسانی سامانههای بهره وری، افزایش سرعت ضریب ترخیص تخت، کاهش مدت انتظار، استفاده از ظرفیت اتاق عمل، پرهیز از گسترش غیرمنطقی بخشها، گزارش شفاف از روند فعالیتها با هدف اصلاح فرایندها و انجام اقدامات اصلاحی برای افزایش ارایه خدمت به مردم بخشی از گزارش دکتر زندی را به خود اختصاص داد.
دکتر مژگان جزی زاده کریمی مدیر روابط عمومی دانشگاه نیز گزارشی از عملکرد بخش افکار سنجی روابط عمومی دانشگاه با هدف بررسی عملکرد و نحوه رضایتمندی بیماران ارایه داد و با اشاره به این که گزارشهای ماهانه رضایتمندی بیماران به صورت ماهانه برای روسای بیمارستانها ارسال می شود، اظهار کرد: آمار مقایسهای در سالهای ۹۹ و ۱۴۰۰ نشان می دهد که ۶/۷۲ درصد در خدمات هتلینگ افزایش رضایتمندی بیمار وجود داشته است.
دکتر کریمی ادامه داد: بیشک آموزش مناسب به کادر بهداشت و درمان و تاکید برای برخورد و تعامل مناسب با بیمار و همراهان بیمار میتواند به میزان قابل توجهی افزایش رضایتمندی را به همراه داشته باشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، همایش دو روزه تبیین برنامه ارتقای بهرهوری ۱۷ شهریور ماه با حضور رییس دانشگاه، معاونان درمان، غذا و دارو، توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، روسای بیمارستانها و جمعی از تیمهای مدیریتی و بیمارستانی دانشگاه برگزار شد.
انتهای پیام/
کدخبرنگار:7701س.ق