اخبار

  • تاریخ انتشار : 1402/07/30 - 16:01
  • بازدید : 335
  • تعداد بازدید : 324
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
دکتر زالی مطرح کرد؛

حضور مستمر در عرصه‌های اجتماعی؛ فصل مشترک زندگی استاد عادلی نجفی و بهرمان

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن عرض تسلیت به جامعه فاخر دندانپزشکی کشور به دلیل درگذشت دکتر علی اکبر بهرمان و دکتر حمید عادلی نجفی، به مرور خصایل و فضیلت‌های این دو استاد بزرگوار پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی در مراسم یادبود دکتر علی اکبر بهرمان و دکتر حمید عادلی نجفی، ضمن عرض تسلیت به جامعه فاخر دندانپزشکی کشور و خانواده دانشکده دندانپزشکی دانشگاه، عنوان کرد: این مراسم بر مبنای قدرشناسی از این اساتید فاخر برگزار شده است.

 

به گفته رییس دانشگاه مرور خصایل و فضیلت‌های این اساتید فرهیخته دندانپزشکی، یادآوری خوبی برای ما خواهد بود.

 

وی ادامه داد: بیان خاطرات در مراسم سوگواری هم به منظور تسلی خاطر بازماندگان و هم به این دلیل است که ویژگی مثبت و ایجابی فرد برای سایرین درس‌آموز باشد. از طرفی مرور ویژگی‌های رفتاری و خصوصیات علمی، اجتماعی، حرفه‌‎ای و آموزشی این دو استاد که همچنان در سپهر پزشکی ایران همچون ستاره‌ای می‌درخشند، از مواردی است که در مراسم یادبود موجب رعایت شئونات ارزنده این اساتید والی مقام می‌شود.

 

دکتر زالی با بیان خاطره‌ای کوتاه از کارنامه درخشان اجتماعی و فرهنگی در کنار فعالیت‌های فاخر ملی و بین‌‎المللی دو استاد، تصریح کرد: مرور تاریخچه زندگی این دو استاد عزیز نشان می‌دهد فصل مشترک هر دو، حضور پررنگ، مستمر و موثر در عرصه‌های اجتماعی و فرهنگی بود.

 

 

وی افزود: برخی اساتید برجسته با دستاوردهای سترگ آکادمیک، شخصیتی انتزاعی دارند، اما این دو استاد بزرگوار از جمله اساتیدی بودند که وجوه اجتماعی آن‌ها کمتر از وجه آکادمیک نبود. این مهم باید در پارادایم آموزشی ترویج شود؛ همانطور که سازمان بهداشت جهانی امروزه در آموزش‌های نوین گروه‌های حوزه سلامت، روی فعالیت‌های اجتماعی افراد تاکید دارد.

 

 

رییس دانشگاه در ادامه اظهار کرد: از حسن قضا این دو استاد فرهیخته در حوزه بسیار پیچیده ارتودنسی بودند. نقش تاریخی این دو بزرگوار یادآوری کنیم، هر دو استاد علاوه بر اینکه از پیشگامان توسعه رشته ارتودنسی در کشور محسوب می‌شدند، بلکه بدون شک  هر دو در شالوده ریزی علم نوین دندانپزشکی کشور، نقش موثری ایفا کردند.

 

 

به گفته رییس دانشگاه، دکتر بهرمان در پی‌ریزی‌های اجرایی و ساختاری دانشکده دندانپزشکی دانشگاه نیز نقش پررنگی در سال‌های پر فراز و نشیب دانشگاه ایفا کرد و زمان مدیریت وی به عنوان معاون آموزشی و رییس دانشکده یکی از دوران پرافتخار و درخشان این دانشکده بود.

 

 

دکتر زالی گفت: یکی از رشته‌هایی که در سال‌‎های اخیر گام‌های بلندی را در حوزه تخصصی، مهارتی و دانشی برداشت، رشته ارتودنسی بود. ما به حضور ارتودنتیست‌های چیره‌دست در کشور افتخار می‌کنیم که این دو اساتید در کسب جایگاه امروزی نقش مهمی داشتند.

 

 

وی با بیان اینکه وجود انجمن ارتودنسی و سایر مجموعه‌های مرتبط یادآور نقش موثر این دو استاد به ویژه پروفسور بهرمان در شکل‌گیری انجمن صنفی بوده‌اند، افزود: هر دو استاد علاوه بر فعالیت‌های آموزشی در حوزه صنفی نیز فعال بودند.

 

 

وی ادامه داد:  پیش‌قراولی در استفاده از فناوری‌های نوین و نرم‌افزارها که شاید در زمان‌های گذشته نقش مستقیمی در علم دندانپزشکی نداشته، یکی از تجربه‌هایی است که در زمان استاد بهرمان و نجفی محقق شد.

 

 

دکتر زالی همچنین تصریح کرد: یکی از مهمترین دوره‌های بین‌المللی دندانپزشکی MiCD (Minimally invasive Cosmetic Dentistry) است که علاوه بر مدرک، یک مفهوم حرکت به سمت روش‌های کم تهاجمی است. اولین فردی که در ایران این دوره را گذراند، استاد عادلی نجفی بود.

 

 

رییس دانشگاه در پایان اظهار کرد: بسیاری از دستاوردهای نوین آموزشی در حوزه دندانپزشکی که افتخار کسب برخی از آن‌ها در اختیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار دارد، ماحصل تلاش‌های آکادمیک این دو بزرگوار است. پایه‌گذار سیستم‌های گردشی در رشته دندانپزشکی، پروفسور بهرمان بود و هنوز هم رگه‌هایی از این روش‌های نوآورانه در دانشکده دیده می‌شود.

 

 

 

 

انتهای پیام/

کد خبرنگار: 7702 ی.ق

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 133425
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.