لیست اخبار صفحه :39
توجه ویژه قانون اساسی کشور به بهداشت و سلامت عمومی

معاون اول قوه قضاییه با تاکید بر اینکه قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران توجه ویژه‌ای به موضوع بهداشت و سلامت عمومی دارد، گفت: حق بر سلامت از حقوق اصلی و بدیهی مردم است، حقی که جامعه باید از حاکمیت مطالبه کند وحاکمیت وظیفه دارد آن را تامین کند.
1402/12/01 - 16:35
ظرفیت ایران جهت تعریف مدل اختصاصی برای نظام مراقبت سلامت

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه حداقل ۵۷ مدل برنامه سلامت و مراقبت خانواده در کشورهای مختلف اجرا می‌شود، به ظرفیت ایران برای تعریف یک مدل منحصر به فرد نظام مراقبت سلامت اشاره کرد.
1402/12/01 - 16:25
اجرای طرح بررسی سلامت دانشجویان در دانشکده علوم توانبخشی

طرح بررسی سلامت دانشجویان دانشکده علوم توانبخشی توسط مرکز بهداشت و درمان دانشجویان دانشگاه انجام شد.
1402/12/01 - 11:37
اعلام اسامی برگزیدگان جشنواره فرهنگی ورزشی دهه فجر

اسامی برگزیدگان سی‌امین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان دانشگاه ویژه دهه فجر و یادواره شهدای غزه اعلام شد.
1402/12/01 - 10:21
رژیم‌های کتوژنیک برای چه افرادی مناسب نیست؟

متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه تاکید کرد: رژیم کتوژنیک عوارض زیادی دارد بنابراین برای افرادی که با سایر رژیم‌های معمولی می توانند کاهش وزن داشته باشند توصیه نمی شود.
1402/12/01 - 10:01
دومین جشنواره آموزش علوم تشریح برگزار می‌شود

دومین جشنواره آموزش علوم تشریح به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار می شود.
1402/12/01 - 09:19
انتصاب اعضای کمیته علمی نخستین همایش بین‌المللی پوشش همگانی سلامت

دکتر حسین فرشیدی دبیرعلمی همایش بین‌المللی پویش همگانی سلامت با برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع الکترونیک اعضای این کمیته علمی را منصوب کرد.
1402/11/30 - 14:11
باورهای غلط درباره سرماخوردگی

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با بیان اینکه درباره سرماخوردگی و علل رایج ابتلا به آن باورهای مختلفی وجود دارد، گفت: برخی از این باورها درست و برخی دیگر اساسا غلط است.
1402/11/30 - 11:34
هفدهمین کنگره بین‌المللی سرطان پستان برگزار می‌شود

هفدهمین کنگره بین‌المللی سرطان پستان توسط مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اسفندماه 1402 برگزار می‌شود.
1402/11/29 - 11:33
چهارمین کنگره بین‌المللی تغذیه ایران برگزار می‌شود

رییس انجمن تغذیه ایران از برگزاری چهارمین کنگره بین‌المللی و شانزدهمین کنگره سراسری تغذیه ایران با عنوان "دستاوردها و چالش‌ها در نظام غذا و تغذیه: نگاهی به افق‌های جدید" خبر داد.
1402/11/29 - 10:59