• تاریخ انتشار : 1402/08/03 - 13:59

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه میزبان ستارگان هنر ایران شد

به مناسبت هفته تربیت بدنی، مسابقه والیبال دوستانه بین تیم‌های پیشکسوتان ورزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و ستارگان هنر ایران در سالن ورزشی نیکخواه بهرامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به نقل از دفتر تربیت بدنی،  دکتر رستمی نژاد مدیر تربیت بدنی دانشگاه از برگزاری مسابقه والیبال دوستانه بین تیم‌های پیشکسوتان ورزشی دانشگاه و ستارگان هنر ایران به بهانه هفته تربیت بدنی خبر داد و گفت: این مسابقه با حضور رییس و مدیران ارشد دانشگاه، روسای ادارات قهرمانی، همگانی و رییس اداره رفاه وزارت بهداشت در سالن ورزشی نیکخواه بهرامی برگزار شد.

وی ادامه داد: در این مسابقه تیم ستارگان هنر ایران با نتیجه 2 بر یک پیروز مسابقه شد و در پایان مسابقه به تیم ستارگان هنر ایران جوایزی به رسم یادبود اهدا شد.

دکتر رستمی نژاد عنوان کرد: پهنه ورزش همواره عرصه تلاش و مجاهدت بزرگ مردانی است که در جهت رشد و تعالی فرهنگی هنری این سرزمین از هیچ کوششی فروگذار نکرده‌اند و به گواه شواهد تاریخی، ایران مهد هنر و تمدن است که سهم بسزایی در شکل‌گیری تمدن بشری داشته است. لذا به مناسبت هفته تربیت بدنی با شعار ورزش، تندرستی، ایران قوی مسابقه والیبال دوستانه هنرمندان و پیشکسوتان ورزشی دانشگاه برگزار شد.

در پایان مسابقه، با حضور ریاست دانشگاه و جمعی از مدیران ستادی، از کانون ستارگان هنر ایران و با توجه به دستورالعمل ارسالی وزارت متبوع درخصوص هفته تربیت بدنی، از مربی منتخب دانشگاه دکتر امیرحسین منظمی، مربی و عضو تیم ملی والیبال کشور، پرویز عالی مربی تیم کشتی آزاد کشور و پیشکسوت بازنشسته ورزشی، دکتر مصطفی رضایی طاویرانی پیشکسوت فعال ورزشی و دو تن از دانشجویان فعال ورزشی محمد ملایی دارنده مدال نقره چهاردهمین المپیاد ورزش‌های قهرمانی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و فریبا آگاهی دارنده مدال طلا اولین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با اهدای جوایز تقدیر شد.

کد خبرنگار: 7702 ی.ق

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.

اخبار مهم دیگر:

برگزاری همایش ورزش صبحگاهی ویژه کارکنان بهشتی
به مناسبت هفته تربیت بدنی با شعار ورزش، تندرستی، ایران قوی، همایش بزرگ ورزش صبحگاهی ویژه کارکنان روز دوشنبه 1 آبان ماه در محوطه ستاد دانشگاه برگزار شد.
برگزاری اولین المپیاد مجازی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از برگزاری اولین المپیاد مجازی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر در سطح ملی به میزبانی دانشگاه خبر داد و کسب این افتخار را به خانواده دانشگاهی تبریک گفت.
دختران بسکتبالیست دانشگاه قهرمان شدند/تکرار شعار«تیم علوم پزشکی، فقط شهید بهشتی»
مسابقات ورزشی بسکتبال سه نفره در منطقه 10 وزارت بهداشت به میزبانی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، روز جمعه پنجم خرداد ماه برگزار شد و در این مسابقات که با شرکت دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی، ایران و علوم بهزیستی و توانبخشی انجام شد؛ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مقام قهرمانی را کسب کرد.