• تاریخ انتشار : 1402/12/13 - 11:36
دکتر زالی مطرح کرد؛

نقش کلیدی مدیران ستادی دانشگاه‌های علوم پزشکی در همکاری‌های بین‌بخشی

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به نقش مهم مدیران ستادی در سیاستگذاری‌های دانشگاه، تاکید کرد: دانشگاه‌های علوم پزشکی با توجه به وسعت و کثرت خدمات بیش از هر سازمان چندوجهی نیاز به همکاری بین بخشی دارند که حضور مدیران ستادی در این راستا بسیار کمک کننده و ارزش آفرین است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر علیرضا زالی در آیین تقدیر از خانواده پرتلاش دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی که با حضور اعضای هیئت رییسه دانشگاه، مدیران ستادی دانشگاه و اعضای هیئت‌های بدوی و تجدیدنظر هیئت‌علمی و کارکنان امروز یکشنبه 13 اسفندماه در تالار امام خمینی(ره) دانشکده پزشکی برگزار شد، با اشاره به نقش مهم مدیران ستادی، آنان را سیاستگذاران اصلی دانشگاه تلقی کرد که برنامه‌ریزی‌های دانشگاه مبتنی بر خردجمعی و خردورزی آنان صورت می‌گیرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ایجاد هماهنگی‌های بین بخشی را از دیگر وظایف مدیران ستادی برشمرد و گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی با توجه به وسعت و کثرت خدمات بیش از هر سازمان چندوجهی نیاز به همکاری بین بخشی دارند که حضور مدیران ستادی در این راستا بسیار کمک کننده و ارزش آفرین است.

وی هماهنگی بین ستاد و محیط را از دیگر وظایف مدیران ستادی عنوان کرد که به خوبی به ایفای این نقش مهم می‌پردازند.

دکتر زالی نوآوری، خلاقیت، ابتکار و برنامه‌های مبتنی بر بهره وری را از ویژگی های مدیران ستادی عنوان کرد و یادآور شد: مدیران ستادی دانشگاه همواره در تلاش هستند تا با اقدامات نوآورانه و اندیشه‌ورزی مبتکرانه به مسائل مربوط به دانشگاه بپردازند.

وی خاطرنشان کرد: اکثر مدیران ستادی علاوه بر کارهای جاری اجرایی و برنامه‌های عملیاتی همواره نگاه عمیقی به وضعیت تحلیلی آینده بخش خود دارند.

دکتر زالی سال 1402 را سال بودجه ای بسیار سختی برای دانشگاه برشمرد و خاطرنشان کرد: علی‌رغم انقباض بودجه‌ای با تلاش خانواده دانشگاه، خدمت رسانی در سطوح مختلف همچنان به نحو احسن انجام شد و سعی کردیم کسری‌ها را با جابه‌جایی منابع درآمد اختصاصی و... جبران کنیم.

دکتر زالی با اشاره به پیشتازی و پرچمداری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در دوران مقابله با کرونا گفت: در پایان سال 1401 گرچه امواج سهمگین کرونا فروکش کرد اما خستگی ناشی از مقابله با کرونا همچنان بر بدنه آموزش، بهداشت، درمان و توسعه دانشگاه حس می‌شد و معلوم بود که دانشگاه از یک نبرد سهمگین و عملیات سنگین آفندی در عرصه سلامت بازگشته است.

رییس دانشگاه با بیان اینکه بخش زیادی از توان دانشگاه در مقابله با کرونا به عنوان پرچمدار مدیریت بیماری کرونا در استان تهران و کشور صرف شده بود، گفت: اما با وجود همه این سختی‌ها و چالش‌ها با تلاش مدیران ستادی و سایر همکاران خدمت‌رسانی در بخش‌های مختلف دانشگاه همچنان به نحو احسن پیش رفت.

وی افزود: کماکان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در ابعاد مدیریتی در حوزه های مختلف آموزشی، بهداشتی، درمانی، پژوهشی، دانشجویی و بین الملل و ... نوآوری‌های مناسبی داشته است و به سرعت مسیر تحول و پیشرفت و اعتلا را طی کرده است.

دکتر زالی مدیران ستادی دانشگاه را ضربان سازان قلب دانشگاه دانست و گفت: نقش مدیران ستادی در دانشگاه فرماندهی ، تدبیر، تمشیت، ساماندهی، ارتقا، تعالی و بهره وری را نوید می دهند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن تقدیر از تلاش و زحمات مدیران ستادی دانشگاه، تقارن خجسته سال جدید با بهار قرآن را به فال نیک گرفت و  خاطرنشان کرد که دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به دلیل گستره وسیع جمعیتی و داشتن جایگاه ویژه از نظر ارایه خدمات بهداشتی و درمانی در استان تهران در ایام نوروز نیز همواره بدون تعطیلی فعالانه به خدمت رسانی مشغول است.

دکتر زالی افزود: بهار امسال نیز همچون سالیان گذشته مجموعه خدوم پرتلاش و با نشاط دانشگاه مشتکل از اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان و مدیران و ... به نحو احسن به خدمت رسانی خواهند پرداخت.

وی از مدیران ستادی خواست با برنامه ریزی دقیق به نحوی عمل کنند که همچون سال‌های گذشته در تعطیلات نوروزی اقدامات نظارتی و خدماتی در حوزه های مختلف دانشگاه به نحو احسن انجام شود و برگ زرین دیگری در کارنامه اجرایی افتخارآفرین دانشگاه همچون سالیان گذشته رقم بخورد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به ضرورت قدرشناسی از تلاش‌ها و خدمات پرسنل پرتلاش و شکیبا و با عزت نفس دانشگاه بر لزوم بر رفتار مهرورزانه مدیران با کارکنان و ارباب رجوع تاکید کرد.

رییس دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دشواری کار مسئولان و اعضای هیئت های بدوی و تجدید نظر رسیدگی به تخلفات اداری هیئت علمی و کارکنان دانشگاه  که با رعایت انصاف و عدالت و موشکافی و دقت به رسیدگی پرونده‌های اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه می‌پردازند برای آنان سالی سرشار از سلامت، بهروزی و توفیق آرزو کرد.

دکتر علیرضا زالی در خاتمه سخنان خود ضمن تقدیر از زحمات تمامی اعضای حاضر در این مراسم و خانواده های آنان سالی سرشار از شادکامی، بهروزی، تندرستی برای همه آنان آرزو کرد.

دکتر حسن پیری مشاور رییس دانشگاه و مدیر حوزه ریاست نیز در این مراسم ضمن بیان سخنانی از زحمات و خدمات مدیران ستادی دانشگاه و اعضای هیئت‌های بدوی و تجدید نظر هیئت علمی و کارکنان دانشگاه در سال گذشته تقدیر کرد.

وی با اشاره به تقارن بهار قرآن و بهار طبیعت، پیشاپیش فرارسیدن سال 1403 را تبریک گفت و برای تمام اعضای خانواده دانشگاه سالی سرشار از سلامت و توفیق و بهروزی آرزو کرد.