• تاریخ انتشار : 1403/01/05 - 15:20

پیام تسلیت دکتر زالی در پی درگذشت دکتر برزویه، استاد پیشکسوت دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درگذشت استاد فرزین برزویه از جراحان حاذق بیمارستان شهدای تجریش را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، پیام تسلیت دکتر علیرضا زالی به شرح زیر است:

"انالله و انا الیه راجعون

با کمال تاسف و تالم فراوان درگذشت استاد عالیقدر و فرهیخته دانشگاه، استاد ارجمند دکتر فرزین برزویه موجب تاثر اینجانب و همه همکاران دانشگاه شد. ایشان به عنوان یکی از اساتید برجسته و معزز در رشته جراحی مغز و اعصاب، علاوه بر اینکه از افراد برجسته در زمینه حرفه‌ای و تخصصی این رشته در کشور محسوب می‌شد، در عین حال استاد اخلاق و مردم دوستی نیز بود.

تواضع و فروتنی از خصلت‌های به یاد ماندنی ایشان بود. استاد فرزین برزویه در طول سنوات حرفه‌ای، دانشگاهی و علمی خود همواره به جسارت‌های حرفه‌ای در زمینه‌های مختلف شهرت داشت.

آزاداندیشی، رادمردی، توجه به مردم، بیماردوستی و به خصوص حس ویژه وطن پرستی از فضایل به یادماندنی این استاد عالی مقام بود.

دکتر برزویه در طول سال‌های علمی خود شاگردان متعددی را در بیمارستان شهدای تجریش تربیت کرد که هر کدام از آن‌ها در حال حاضر در اقصی نقاط کشور به عنوان اساتید پیشرو در زمینه جراحی اعصاب برای زدودن آلام از مردم شریف کشور مشغول به خدمت هستند.

شاگردان این استاد عالیقدر دانشگاه علاوه بر اینکه از محضر علمی دکتر بهره می‌بردند، در خدمت ایشان درس‌ مردم دوستی و توجه به بیماران را نیز کسب می‌کردند.

استاد برزویه که در زمینه کارهای خیر همواره پیشگام بود، در بخش‌های مختلف آموزشی، علمی، خدماتی و درمانی هدف متعالی خود را در پیشرفت کشور و حفظ حس وطن‌دوستانه برای تعالی رشته جراحی مغز و اعصاب همواره مدنظر قرار داد.

یاد این استاد عزیز را گرامی می‌داریم و آرزومندیم روح بلند ایشان که همواره از پیشتازان به کارگیری متدهای نوین جراحی اعصاب در کشور بود و سهم بسزایی در توسعه علمی کشور به ویژه در زمینه توسعه روش‌های جراحی میکروسکوپی و روش‌های نوین درمان بیماری‌های سخت مغز و اعصاب داشت، در آرامش ابدی باشد.

به نوبه خود به کلیه همکاران جراحی مغز و اعصاب سراسر کشور، شاگردان ایشان، همکاران بیمارستان شهدای تجریش و ایرانمهر تسلیت عرض می‌کنم.

دکتر علیرضا زالی

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی"

دکتر فرزین برزویه متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات، از اساتید پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و از جراحان حاذق در بیمارستان شهدای تجریش که تاکنون بیش از چند هزار عمل جراحی در حوزه های مختلف نظیر تومور مغزی، ضربه مغزی، تومور نخاعی، هیدروسفالی، آسیب های نخاعی و ستون فقرات، و دیگر بیماری ها و اختلالات مرتبط با مغز و اعصاب و ستون فقرات انجام داده است.

کد خبرنگار: ۷۷۰۲ ی.ق