• تاریخ انتشار : 1402/12/15 - 13:51

کاشت نهال به یاد شهدای سلامت و فرهیختگان در محوطه دانشگاه

در مراسمی نمادین به مناسبت روز درختکاری هفت اصله نهال به یاد شهدای سلامت و فرهیختگان دانشگاه کاشته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت دانشجویی و فرهنگی، در این مراسم  با حضور دکتر پیری مشاور رییس دانشگاه، دکتر اسماعیلی معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر بلادیان رئیس جامعه پزشکی و جمعی دیگر از مسئولان هفت اصله نهال در محوطه دانشگاه کاشته شد.

این نهال‌ها به یاد دکتر حبیب الله پیروی، دکتر شیرین روحانی نژاد، دکتر منوچهر دوایی، شهید سید جواد صباغ، دکتر عباسقلی دانشور، شهید کاظم دهستانی، دکتر افشین یداللهی  کاشته شدند.

در این مراسم که به همت کانون‌های فرهنگی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و جهاد دانشگاهی برگزار شد،  دکتر پیری مشاور رییس دانشگاه، دکتر اسماعیلی معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر بلادیان رییس بسیج جامعه پزشکی، حجت الاسلام و المسلمین لاری معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در دانشگاه، کریمخانی معاون اجرایی معاونت دانشجویی و فرهنگی، دکتر بیات معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی، اله قلی پور دبیر کانون های فرهنگی  وجمعی از کارکنان و دانشجویان حضور داشتند.