رشد اقتصادی در گروی تامین خدمات بهداشتی کارکنان
رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان تهران با بیان اینکه افزایش بهره وری سازمانی و رشد اقتصادی با سلامت کارکنان ارتباط مستقیم دارد، بر ضرورت استقرار بسته پایه خدمات سلامت کارکنان تاکید کرد.
رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان تهران با بیان اینکه افزایش بهره وری سازمانی و رشد اقتصادی با سلامت کارکنان ارتباط مستقیم دارد، بر ضرورت استقرار بسته پایه خدمات سلامت کارکنان تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در راستای پیگیری مصوبات چهاردهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت و جلسات برگزار شده در خصوص استقرار بسته پایه خدمات سلامت کارکنان دولت، نشست هم اندیشی با حضور روسای گروه سلامت کار و کارشناسان فنی ذیربط مستقر در معاونت امور بهداشتی سه دانشگاه علوم پزشکی مستقر در استان تهران و روسای دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران و تهران در تالار بهشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
دکتر محمدی رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان تهران ضمن ارایه توضیحاتی در باره تعهدات دستگاهها و هدف از اجرای بسته پایه خدمات سلامت کارکنان ، گفت: بسته پایه خدمات سلامت کارکنان دولت" با نامه مقام وزارت در سال 1397 ابلاغ شد که بر اساس آن کليه دستگاه های اجرایی مكلف به تدوین و اجرای برنامه عملياتی بهبود وضعيت سلامت کارکنان خود بر اساس " این بسته شدند.
وی ادامه داد: از این رو سازمان باید با تشكيل دبيرخانه سلامت( بر اساس شیوه نامه)، کليه فعاليت های مرتبط با اجرای بسته مذکور را انجام دهد.
وی افزود: به منظور بررسی حسن اجرای برنامه ها در مطابقت با الزامات مربوطه و کنترل اثربخشی آن در دستيابی به اهداف تعيين شده باید ممیزی داخلی توسط دبيرخانه سلامت سازمان انجام شده و گزارش نتایج و چگونگی روند اجرای برنامه های ذکر شده در این شيوه نامه هر شش ماه یك بار تهيه و به معاونت بهداشت دانشگاه مربوطه ارسال شود.
دکتر محمدی ادامه داد: سپس با عنایت به گزارش ارسالی توسط سازمان ها، کارشناسان معاونت بهداشت دانشگاه نیز مميزی خارجی از نحوه اجرای برنامه ها، به منظور بررسی حسن اجرای برنامه و مطابق با الزامات موجود و کنترل اثر بخشی آن در دستيابی به اهداف تعيين شده انجام دهند.
وی کارکنان دولت را به عنوان یکی از مهم ترین اقشار جامعه و بازوی توانمند، کارآمد و مولد کشور خواند و گفت: از همین رو باید در راستای ارتقای سلامت این قشر گام های موثری برداشته شود.
در ادامه این جلسه فرجی کارشناس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی ضمن اشاره به مصوبات چهاردهمین جلسه شورايعالي سلامت گفت: مصوبات شورا مانند مـصوبه هيـات وزيران است و تمام دستگاههاي دولتي موظف به اجـراي ايـن آيـين نامـه هستند.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در این راستا بر ضرورت نظارت بر حسن اجرای این شيوه نامه توسط معاونت بهداشت به صورت سالیانه تاکید کرد.
وی تلاش مضاعف در جلب همکاری سازمان ها و اداره های ذی نفع در اجرای سند مذکور را مهمترین راهکار دستیابی به اهداف و مصوبات ابلاغی دانست که نیاز به توان علمی و تجربیات کارشناسان فنی دارد.
در ادامه روسای سلامت کار معاونت های امور بهداشتی بر اساس دستور جلسه، گزارشی از اقدامات صورت گرفته توسط حوزه فعالیت خود ارایه کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ایجاد محيط کار سالم از طریق اجرای برنامه ها و خط مشی های ارتقای سلامت در محل کار، تأمين، حفظ و ارتقاء سلامت جسمانی و روانی- اجتماعی کارکنان، پيشگيری و تشخيص زودهنگام بيماری های شغلی و غير شغلی ميان کليه کارکنان شاغل در بخش های دولتی، توانمندسازی کارکنان دولت برای حفظ و ارتقای سلامت خود از طریق افزایش سواد سلامت و خود مراقبتی در حيطه های مختلف از مهمترین اهداف اجرای بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت است.
انتهای پیام/
کدخبرنگار: 7703م.ر