طرح ویزیت رایگان در مرکز جامع سلامت در محله هرندی برای کودکان و سالمندان اجرا شد
پیش از ظهر پنج شنبه سوم آبان آبان ماه، بیش از 50 نفر از سالمندان و کودکان در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از خدمات رایگان دندانپزشکی بهره مند شدند.
به همت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و با همکاری دانشکده دندانپزشکی دانشگاه پیش از ظهر پنج شنبه سوم آبان آبان ماه، بیش از 50 نفر از سالمندان و کودکان در مرکز جامع خدمات سلامت هرندی از خدمات رایگان داندانپزشکی بهره مند شدند.
_423755.jpg)
براساس این گزارش طرح ویزیت رایگان دندانپزشکی سالمندان و کودکان با حضورمتخصصان دندانپزشکی و امکانات تخصصی در مرکز جامع خدمات سلامت هرندی واقع در جنوب تهران به اجرا در آمد، چرا که اجرای این طرح علاوه بر ایجاد امکان تشخیص مشکلات دهان و دندان در سالمندان و کودکان موجب تاثیرات مثبت روحی روانی بر آنها و گامی در راستای ارتقا سلامت جامعه خواهد داشت.
_423756.jpg)
همچنین با توجه به این مهم که امروزه سالمندان و کودکان جزء اقشاری به حساب می آیند که نیاز به حمایت و رسیدگی در تمام زمینه ها را دارند وحوزه بهداشت و درمان دندان یکی از مهمترین حوزه های نظام سلامت به شمار می رود، به همین دلیل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طرحهای بهداشتی و درمانی را در قالب نذر سلامتی به اجرا درآورده است تا به این شکل خدمات مطلوبی را به اقشارمختلف جامعه خصوصا سالمندان و کودکان ارائه دهد.
_423757.jpg)
انتهای پیام/