اخبار

  • تاریخ انتشار : 1400/12/03 - 10:21
  • بازدید : 56
  • تعداد بازدیدکننده : 56
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

به مناسبت هفته ملی سلامت مردان ایرانی/ سلامت مردان؛ بحرانی خاموش در حوزه سلامت

معاون امور بهداشتی دانشگاه گفت: سلامت مردان در دوران اپیدمی کرونا از اهمیت ویژه‌ای برخودار است به ویژه آن که در تمام دنیا از بحران سلامت مردان به‌ عنوان یک بحران خاموش نام می‌برند.

  معاون امور بهداشتی دانشگاه گفت: سلامت مردان در دوران اپیدمی کرونا از اهمیت ویژه‌ای برخودار است به ویژه آن که در تمام دنیا از بحران سلامت مردان به‌ عنوان یک بحران خاموش نام می‌برند.

 


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت امور بهداشتی، دکتر سهرابی معاون بهداشتی دانشگاه ضمن گرامیداشت هفته ملی سلامت مردان ایرانی (هفته اول اسفندماه) گفت: امسال این هفته با شعار  "مشارکت مردان، واکسیناسیون حداکثری کرونا، محافظت جمعی"آغاز شده است .

 

معاون بهداشتی دانشگاه ضمن تبیین این شعار و سلامت مردان گفت: سلامت مردان در دوران اپیدمی کرونا از اهمیت ویژه‌ای برخودار است به ویژه آن که در تمام دنیا از بحران سلامت مردان به‌ عنوان یک بحران خاموش نام می‌برند.

 

وی با اشاره به این که کشورهای پیشرفته موضوع ارتقای سلامت مردان را به‌طور جدی در دستور کار خود قرار داده‌اند افزود:  سلامت مردان موضوعی است که استحکام و ارتقای سلامت نیروی کار جامعه و توسعه کشور را در پی خواهد داشت.

 

به گفته معاون امور بهداشتی دانشگاه، مردان نسبت به زنان در معرض خطرات محیطی و شغلی بیشتری قرار دارند و عوامل خطر مانند مصرف سیگار، الکل، اعتیاد و حوادث و استرس های شغلی در آنان بیشتر است و از سوی دیگر مردان برای دریافت خدمات، کمتر به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه می‌کنند.

 

دکتر سهرابی با بیان این که برنامه سلامت مردان از سال 1384 به طور جدی در کشور دنبال می‌شود خاطرنشان کرد: نامگذاری هفته اول اسفندماه با هدف حساس‌سازی مردان ایرانی برای توجه بیشتر به سلامت و جنبه های مختلف پیشگیری از مخاطرات سلامت صورت گرفته است.

 

وی با اشاره به جمعیت مردان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و استقبال خوب آنان از واکسیناسیون ضد کووید 19 گفت: دو میلیون و 767 هزار و   ۸۲۵ مرد 12 ساله و بالاتر  تحت پوشش این دانشگاه قرار دارد.

 

به گفته دکتر سهرابی از ابتدای برنامه واکسیناسیون تاکنون دو میلیون و 86 هزارو 546 نفر از این مردان دوز اول واکسن، یک میلیون و 961 هزار و 82 نفر   دوز دوم واکسن و970 هزار و 994 نفر آنان نیز  دوز سوم واکسن را دریافت کردند.

 

 

معاون امور بهداشتی دانشگاه افزود: در حال حاضر واکسیناسیون همچنان با قوت در حال انجام است و  خوشبختانه جمعیت تحت پوشش این دانشگاه استقبال خوبی از دریافت واکسن کووید 19 داشته‌اند.  

 

وی به تمامی افراد توصیه کرد بدون تردید برای دریافت واکسن مراجعه کرده و خانواده های خود را نیز به واکسیناسیون، فاصله گذاری اجتماعی و رعایت پروتکل های بهداشتی ترغیب کنند.

 

به گفته معاون امور  بهداشتی دانشگاه در دو سال گذشته گرچه برنامه ها و فعالیت های نظام سلامت بیشتر بر پیشگیری و مراقبت و کنترل بیماری کرونا تمرکز داشته است اما به  موازات این فعالیتها و  واکسیناسیون کرونا،مراقبت های بهداشتی مردان با تاکید بر  بیماری‌های غیر واگیر شایع در این قشر نظیر  بیماری های قلبی عروقی، سرطان ها، فشارخون بالا، چربی خون، دیابت، و .. در مراکز بهداشتی درمانی در حال انجام است.

 

دکتر سهرابی در خاتمه سخنان خود به برنامه های پیش بینی شده معاونت بهداشت و مراکز و شبکه های بهداشتی درمانی در هفته ملی سلامت مردان اشاره کرد.

 

به گفته وی در این هفته علاوه بر واکسیناسیون ضدکرونا، اطلاع رسانی و آموزش، ارایه مراقبت های سلامت مردان به کارکنان و شاغلان مرد در ادارات و اصناف، توزیع مکمل ویتامین د، هماهنگی بین بخشی با نهادها و اداره ها برای اطلاع رسانی بهتر، برگزاری کمپین های آموزشی در پایگاه های تجمیعی واکسیناسیون کووید19 و مسابقات ورزشی انجام می شود.

انتهای پیام/

کدخبرنگار: 7700 س.ع

  • گروه خبری : اخبار سلامت
  • گروه خبری : 113919
کلمات کلیدی