اخبار

  • تاریخ انتشار : 1400/03/19 - 10:22
  • بازدید : 334
  • تعداد بازدید : 325
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

راهنماسلامت؛ دانستنی هایی درباره وظایف و مسئولیت های سوپروایزرها

با مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی، ممکن است با واژه ها و اصطلاحات تخصصی مواجه شوید که آشنایی لازم با مفهوم آن ها را نداشته باشید، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نظر دارد برای آشنایی بیشتر عموم با این واژه ها، در قالب مجموعه "راهنماسلامت"به توضیح درباره آن ها بپردازد.

با مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی، ممکن است با واژه ها و اصطلاحات تخصصی مواجه شوید که آشنایی لازم با مفهوم آن ها را نداشته باشید، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نظر دارد برای آشنایی بیشتر عموم با این واژه ها، در قالب مجموعه "راهنماسلامت"به توضیح درباره آن ها بپردازد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، یکی از رده های مدیریتی در تشکیلات پرستاری هر بیمارستان، سوپروایزرها هستند که می توان آنان را معاونین یا جانشین مدیر پرستاری (مترون) بیمارستان در نظر گرفت. این افراد در دو حیطه مشخص با عناوین جداگانه فعالیت می کنند که شامل سوپروایزرهای بالینی و سوپروایزرهای آموزشی هستند.
 
سوپروایزرهای بالینی پرستاران با تجربه ای هستند که با سرکشی مرتب به بخش ها، فعالیت های کارکنان شاغل در ان ها را طی شیفت های مختلف کنترل و با انتقال ایده ها و نظرات مدیریتی مترون به حسن اجرای قوانین ، حل مشکلات اجتماعی در حوزه  خدمات پرستاری و بهبود کیفیت مراقبت از مددجویان کمک می کنند.
 
سوپروایزرهای آموزشی نیز پرستارانی تحصیل کرده با مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر در رشته پرستاری هستند که مسئولیت آموزش مداوم پرستاران شاغل در بیمارستان و ارتقای معلومات و مهارت آنان را بر عهده دارند و علاوه بر داشتن مدرک تحصیلی بالاتر، دارا بودن تجربه بالینی، سوابق آموزشی و تحقیقاتی، قوه ابتکار و آگاهی از معضلات و نیازهای آموزشی پرسنل از دیگر معیارهای انتخاب سوپروایزرهای آموزشی به شمار می آید. 
 
 
 
 
بازدید، نظارت و کنترل مستمر بر نحوه ارایه خدمات پرستاری مبتنی بر استانداردها با استفاده از ابزاهای مناسب از جمله مسئولیت های سوپروایزر بالینی است.
 
 
 
 
 سوپروایزرها نیازها و مشکلات موجود در واحدهای مرتبط با پرستاری را شناسایی و نسبت به حل آنها اقدام می کنند.
 
 
 
 
برنامه ریزی و هماهنگی در پذیرش و برنامه ریزی ترخیص مددجویان، همكاری و مشاركت در نظارت و كنترل واحدها جهت نياز سنجی آموزشی كاركنان و مددجويان و تهيه و تنظيم ابزار مناسب ارزيابی خدمات پرستاری و مامایی مورد نياز مددجويان از جمله وظایف سوپروایزرهاست.
 
 
 
 
سوپروایزر بالینی حوادث، وقایع غیرمترقبه و آمارها (بیماران بد حال، پذیرفته شد، ترخیصی، فوت شده و....) را ثبت و گزارشها را به مافوق ارایه می دهد.
 
 
 
 
تهیه و تنظیم گزارشها کمی و کیفی از وضعیت موجود سرویس دهندگان، سرویس گیرندگان و عملکرد واحدهای ذیربط از دیگر وظایف سوپروایزر بالینی محسوب می شود.
 
 
 
 
سوپروایزر آموزشی هماهنگی های لازم در اجرای برنامه كارورزی دانشجويان و كارآموزان گروه های پرستاری و مامایی را انجام می دهد و كاركنان را در اجرای برنامه های آموزشی واحدهای مرتبط هدایت می کند.
 
 
 
 
كنترل و نظارت بر وجود امكانات و شرايط آموزشی در واحدها، یکی دیگر از وظایف سوپروایزر آموزشی است.
 
 
انتهای پیام/
کد خبرنگار: 7702 ی.ق
 
  • گروه خبری : اخبار سلامت,اسلایدر خبری
  • کد خبر : 105292
کلید واژه