«محیط کار سالم، کارکنان سالم» شعار اصلی هفته ملی سلامت مردان
مدیر گروه سلامت خانواده و تغذیه معاونت امور بهداشتی با اشاره به اهمیت توجه به سلامت مردان گفت: هفته اول اسفندماه به عنوان هفته ملی سلامت مردان باهدف حساس سازی جامعه نسبت به سلامت مردان و افزایش دسترسی آنان به اطلاعات سلامت نامگذاری شده است.
1398/12/04 - 12:12
ماسک های ساده تا چند ساعت قابل استفاده اند؟/ عضو هیئت علمی دانشگاه: مرگ و میر بر اثر کرونا فقط در موارد شدید رخ می دهد
فوق تخصص بیماری های عفونی دانشگاه با تاکید بر اینکه ماسک های معمولی جراحی بعد از دو تا سه ساعت استفاده باید دور انداخته شوند، گفت: اگر ماسکی که از آن استفاده می کنید خیس شود، نه تنها از ورود ویروس ها جلوگیری نمی کند، بلکه شانس ابتلا به بیماری را افزایش می دهد.
1398/12/04 - 08:54
خطر ابتلا به بیماری های ژنتیکی 3 تا 5 نوزاد از هر 100 تولد
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در همایش کشوری تعیین جایگاه استفاده از آزمایش NIPT در غربالگری ناهنجاری های کروموزومی در سه ماهه اول بارداری، بیان کرد: پیش بینی می شود در کشور از هر ۱۰۰ تولد، ۳ تا ۵ نوزاد با مشکلات ژنتیکی دست و پنجه نرم می کنند که رقم قابل توجهی است.
1398/12/01 - 13:17
بررسی چالش ها و ظرفیت های اجرای پایلوت طرح "هر خانه یک پایگاه سلامت"
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نشست بررسی موانع و چالش های اجرای پایلوت طرح هر خانه یک پایگاه سلامتبا بیان اینکه ظرفیت دانشگاه برای اجرای این طرح با دانشگاه های علوم پزشکی دیگر اصلا قابل مقایسه نیست، گفت: باید روز به روز در جهت ارتقا و به روز رسانی ظرفیت ها تلاش شود.
1398/11/25 - 17:50