دیدار مسئولان مركز پزشکی لقمان حکیم با پزشکان این مرکز/ 10 کارمند برتر مرکز تجلیل شدند
همزمان با زادروز شیخ الرئیس حکیم ابوعلی سینا و روز پزشک و به منظور ارج نهادن و تجلیل از مقام شامخ پزشکان، جمعی از مسئولان و پرسنل مرکز پزشکی لقمان حکیم با پزشکان این مرکز دیدار کردند و این روز را گرامی داشتند.
1397/06/17 - 10:46
34سال از راه اندازی خانه بهداشت و تربیت بهورزان گذشت/ تحقق دستاوردهای عظیم در مناطق محروم با تلاش بهورزان
دکتر شهنام عرشی معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اعلام تاسیس خانه بهداشت و تربیت افرادی به نام بهورز در 12 شهریور 1363، افزود: 12 شهریور یادآور روزی است كه در آن اولین خانه بهداشت در منطقه چانقرانلوی ارومیه و در روستای حیدرلو تأسیس و راه اندازی شد. از این رو در راستای تکریم و نکوداشت بهورزان زحمتکش، روز دوازدهم شهریور هر سال، با عنوان روز بهورز، نامگذاری شده است.
1397/06/11 - 15:36
تلاش شبانه روزى حراست دانشگاه براى برگزارى آزمون دانشنامه تخصصى و فوق تخصصي
دكتر عبدالهيان مدير حراست دانشگاه تقارن آزمون تخصصی و فوق تخصصی با عید غدیر خم را به فال نیک گرفت و گفت: همه ساله در شهریور ماه آزمون دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی برگزار می شود و به همین منظور چندین کمیته فعال به منظور هماهنگی و فراهم کردن زیرساختهای این رویداد مهم فعالیت می کنند.
1397/06/09 - 21:01
طراحی ۱۴ هزار سوال در گنجینه سوالات آزمون های پزشکی/ دكتر كلانتر: 470 استاد، سوالات آزمون تخصصی را طرح می کنند
دکتر ناصر کلانتر دبیر اجرائی آزمون بورد تخصصی و فوق تخصصی با اشاره به اینکه طراحان سوالات آزمون از 8 شهریورماه در قرنطینه هستند ، اظهار کرد: کار طراحی سوالات آزمون بورد فوق تخصصی از دیروز آغاز و تا پایان امروز 9 شهریورماه ادامه دارد و سوالات آزمون تخصصی نیز طی ٣ روز آينده توسط بیش از ۴۷۰ استاد طراحی خواهد شد.
1397/06/09 - 20:22