روزهای طلایی کودکان را برای درمان اختلالات عصبتکاملی از دست ندهید
دستیار فوق تخصصی روانپزشکی کودک و نوجوان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توجه والدین به روند رشد کودکان را مورد تأکید قرار داد و یادآور شد: سن مناسب درمان اختلالات عصبتکاملی در کودکان معمولاً پایینتر از شش سال و برای بعضی اختلالات حتی زیر دو سال است. اگر زمان طلایی رشد سیستم عصبی بگذرد درمانها در سنین بالاتر اثربخشی کمتری دارند.
1400/12/08 - 15:47
زنگ خطر جدی در کشور با افزایش مصرف آزیترومایسین
دبیر کمیته علمی کشوری کرونا گفت: بر اساس گزارش نماینده سازمان غذا و دارو در کمیته علمی کشوری کرونا، میزان مصرف آزیترومایسین به طور قابل توجهی افزایش یافته و مصرف آن در بهمن ماه، بیش از سه برابر ماه های قبل بوده که زنگ خطر جدی تلقی می شود
1400/12/08 - 10:51
سازندگان واکسن کرونا هیچ مرحله آزمایشی را نادیده نگرفته اند
رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه با اشاره به این که درمیان مردم گفته می شود چون واکسن کرونا با عجله تولید شده مطالعات بالینی آن کامل نشده و نمی توان به اثر بخشی آن اعتماد کرد، گفت: سازندگان واکسن هیچ مرحله آزمایشی تولید واکسن را نادیده نگرفته اند.
1400/12/07 - 10:43
هشدار؛ هر ورزشی مناسب شما نیست
متخصص ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به این که ورزش های تخصصی هرگز نباید بدون نظارت مربی و یا آنلاین انجام شود، نسبت به آسیب های جدی این حرکات ورزشی به عضلات هشدار دادو گفت: ورزش های سنگین می تواند برای بدن آسیب های جدی به دنبال داشته باشد.
1400/12/07 - 07:53
لزوم تقویت شبکه بهداشت به منظور حفظ و ارتقای سلامت جامعه/ دکتر زالی: گفتمان سازی در مسیر ارتقای سیستم بهداشتی ضروری است
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در همایش دانشجویی تازه های علوم بهداشتی کشور بر نقش بی بدیل شبکه های بهداشتی در کنترل اپیدمی ها و ارتقای شاخص های سلامت جامعه تاکید کرد.
1400/12/04 - 21:46