اخبار

  • تاریخ انتشار : 1396/03/27 - 09:09
  • بازدید : 1409
  • تعداد بازدید : 105
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

غربالگری سلامت، مأموریت جدید «سفیران سلامت» در بیست و پنجمین نمایشگاه قرآن کریم

بیش از 70 نفر سفیر سلامت از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و سایر دانشگاه های مستقر در تهران، همزمان با برگزاری بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در مصلای امام خمینی(ره) به بازدیدکنندگان این نمایشگاه خدمات رایگان غربالگری سلامت ارائه کردند.

بیش از 70 نفر سفیر سلامت از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و سایر دانشگاه های مستقر در تهران، همزمان با برگزاری بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در مصلای امام خمینی(ره) به بازدیدکنندگان این نمایشگاه خدمات رایگان غربالگری سلامت ارائه کردند.
چهارشنبه 24 خردادماه مصادف با 19 رمضان ، ۷۰ نفر از  سفیران سلامت از دانشگاه‌ علوم پزشکی شهید بهشتی و با همراهی دانشجویان دانشگاه های ایران، تهران و آزاد علوم پزشکی واحد تهران با حضور در مصلای امام خمینی (ره)، محل برگزاری بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با استقرار در محل‌های مختلف از جمله بخش قرآن و سلامت وزارت بهداشت و محوطه صحن نمایشگاه، ضمن ارایه مشاوره‌های پزشکی درخصوص پیشگیری از بیماری‌ها وسکته‌های قلبی، مغزی و سرطان و راههای مبارزه با این بیماری‌ها، بازدیدکنندگان را غربالگری سلامت کردند.
سفیران سلامت همچنین با اندازه گیری فشارخون،  تست BMI وضعیت سلامت بازدیدکنندگان را مورد ارزیابی و سنجس قرار دادند.
اخلاق دوست مسئول علمی این طرح گفت: با اجرای این طرح درصد و میزان خطر ابتلا به بیماری را برای مردم تشریح می کنیم و وضعیت سلامتشان را برایشان روشن می کنیم. 
وی ادامه داد: در غربالگری سلامت، قد و وزن دقیق مردم و شاخص توده بدنی را بررسی می‌کنیم و سفیران سلامت فشار  خون و دیابت در افراد مختلف را مورد سنجش قرار می دهند. 
اخلاق دوست اظهار داشت: طبق پرسشی که از مردم می شود با استفاده از جدول های ریسک بیماری، میزان درصد ابتلا و احتمال بیماری ها را به افراد ارائه می دهیم.
داود پیرانی، دبیر کانون هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ونماینده سفیران سلامت دانشگاه های علوم پزشکی تهران با اشاره به استقبال بازدیدکنندگان از بخش سفیران سلامت نمایشگاه قرآن گفت: حضور سفیران سلامت در روزهای پایانی برگزاری نمایشگاه قرآن کریم و برگزاری تست خطرسنجی سکته های قلبی و مغزی و سرطان و آشنایی مردم با خطرات این بیماری ها، با استقبال بسیار خوب مردم مواجه شد که باید این مساله را به فال نیک گرفت.
وی گفت: در راستای افزایش سطح اطلاع رسانی مردم و ارتقای دانش آنها نسبت به بیماری های قلبی و مغزی و همچنین پیشگیری و غلبه بر سرطان، امروز ۵ هزار کتاب خودمراقبتی سلامت خانواده با عنوان خطر سنجی سکته های مغزی، قلبی و سرطان میان مردم توزیع شد.
 
  • گروه خبری : اخبار سلامت,اسلایدر خبری
  • کد خبر : 47748
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.