اخبار

  • تاریخ انتشار : 1398/12/12 - 19:42
  • بازدید : 697
  • تعداد بازدید : 131
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونا: شرط تضمین موفقیت در کنترل ویروس همراهی مردم است

دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونا در گفتگو با اصحاب رسانه ضمن تقدیر از همکاری مردم در راستای کنترل و مقابله با کرونا ویروس تاکید کرد: شرط تضمین موفقیت ما در کنترل ویروس همراهی مردم است

دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونا  در گفتگو با اصحاب رسانه ضمن تقدیر از همکاری مردم در راستای کنترل و مقابله با کرونا ویروس تاکید کرد: شرط تضمین موفقیت ما در کنترل ویروس همراهی مردم است


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی دکتر زالی یکی از مصوبات نشست با رییس پلیس امنیت استان تهران و رییس اتاق اصناف تهران را تهیه و طراحی بسته های آموزشی برای مشاغل و اصناف مختلف برشمرد.

 

وی خاطرنشان کرد که در این نشست مقرر شد مجموعه گروههای شغلی و اصناف طبقه بندی شوند و بسته های آموزشی مناسب با زبان ساده برای اصناف مختلف تهیه و طراحی شود که این بسته های آموزشی متناظر با فرد و کسب و کارش باشد به نحوی که هم فرد را در برابر بیماری محافظت کند و هم  باعث انتقال بیماری به سایرین نشود.

 

دکتر زالی تمدید اعتبار برخی از مجوزهای اعتبار گذشته مربوط به اصناف بدون مراجعه حضوری افراد توسط مبادی ذیربط برای مدت 2-1 ماه را از دیگر مصوبات این نشست اعلام کرد.

 

فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونا ضمن تقدیر از همکاری و مشارکت تمامی سازمانها و مردم  در راستای مقابله با کرونا ویروس خاطرنشان کرد که در راستای مبارزه با کرونا (COVID-19) اقدمات ما بازدارنده نیست بلکه بیشتر به مشارکت افراد و فرهنگ سازی   انجام می دهیم.

 

وی در ادامه با اشاره به اعلام آمادگی کامل و همکاری پلیس امنیت با همکاری پلیس اقتصادی با متخلفان و سودجویان به اقدامات صورت گرفته در خصوص احتکار مواد ضدعفونی کننده و ماسک اشاره کرد و خاطرنشان ساخت که ضمن کشف این اقلام متخلفان به مراجع قضایی معرفی شدند و  این همکاریها همچنان ادامه خواهد داشت.

 

فرمانده ستاده عملیات مقابله با کرونا در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد به دلیل کاهش مراجعات مردم تعدادی از مشاغل و اصناف در شرایط فعلی دچار مشکل شده اند که متاسفانه منجر به تعطیلی  نسبی و یا کامل برخی خدمات در شهر می شود و این مشاغل با مشکلات اقتصادی مواجه شدند بنابراین باید تمهیداتی نظیر حذف مالیات، تنفس پرداخت تسهیلات بانکی، ارایه بسته معیشتی حمایتی برای آنان در نظر گرفته شود.

 

دکتر زالی با تاکید بر این که نظارت بر کیفیت ماسک و ضدعفونی کننده توسط وزارت بهداشت صورت می گیرد خاطرنشان کرد اقدامات پیشگیرانه درخصوص توزیع صحیح و دقیق آن با همکاری پلیس امنیت صورت می گیرد و چنان که در این مدت فعالیت های زیرزمینی افراد در این خصوص کشف و ضبط شدند.

 

وی موفقیت در کنترل بیماری را وابسته به رفتارهای پیشگیرانه مردم دانست و گفت: خوشبختانه تا الان نسبت به روزهای اول وضعیت بهتر شده چون مردم همراهی و همگامی بسیاری دارند. توان تیم پزشکی در مقابله با بیماری رو به افزایش است و دانش ما نیز افزایش یافته است.

 

دکتر زالی تاکید کرد: حضور مردم در منازل و اقدامات لازم شرط موفقیت و مصونیت نسبت به این بیماری است و اگر تمام اقدمات را انجام دهیم اما مردم رعایت نکرده و بدون در نظر گرفتن شرایط و اقدامات پیشگیرانه برای کارهای غیرضروری  بیرون بیایند در واقع باعث می شوند که زنجیره انتقال بیماری قطع نشود و شاهد افزایش شیوع بیماری خواهیم بود.

 

فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونا ضمن تقدیر از همراهی مردم گفت: در روزهای اخیر رصد اطلاعات و جامعه به ما نشان داد مردم همکاری خوبی دارند و نباید از این محدودیت ها خسته شوند زیرا حفظ سلامتی افراد آن قدر اهمیت دارد که رعایت این اقدامات محدود شونده الزامی است. شرایط سختی به جامعه تحمیل شده است اما باید با کمک هم این شرایط را بگذرانیم.

 

وی تاکید کرد: شرط تضمین بقای موفقیت ما در کنترل ویروس همراهی مردم است.

 

دکتر زالی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: بسته های مختلف آموزشی  توسط روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی تهیه و طراحی شده است و این بسته ها متناسب با سوالات و پرسشهای و نیازهای مردم در شرایط فعلی تهیه شده است و در اختیار مردم قرار می گیرد.

 

انتهای پیام/

کدخبرنگار: 7700 س.ع

  • گروه خبری : اخبار سلامت,اخبار کرونا
  • کد خبر : 89410
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.